Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hønsekødssuppe og du får hele opskriften. Bliv medlem

Hønsekødssuppe

Kog fuglen op i rigeligt koldt vand, så der er vand nok til, at du kan skimme løbende for skum, uden at der bliver for lidt vand i gryden.  Du kan altid koge suppen lidt ind, hvis du synes der er for meget, eller hvis den skal være mere intens i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

23 kommentarer

  • Birthe H. 18. november 2021 kl. 12:53
    lækker skal jeg lave lidt anderledes end jeg plejer.
  • Marna P. 18. november 2021 kl. 13:40
    Dejlig ser det ud .må prøves, det er lidt anderledes.
  • Marna P. 18. november 2021 kl. 13:40
    Dejlig ser det ud .må prøves, det er lidt anderledes.
  • Mette F. 18. november 2021 kl. 13:54
    Dejlig opskrift, elsker hønsekødssuppe.😊
    Kan anbefale at komme massen til mel og kødboller i en engangssprøjte pose og så “sprøjt bollerne ud” i gryden, samtidig med du skær dem over med en kniv, som du dypper ned i det varme vand.
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 12:03
    Hej Mette,

    Det lyder også bare smart 🤗
  • Rita T. 18. november 2021 kl. 14:23
    Skønt med hjemmelavet suppe og boller, men i her i trekantområdet skal der 3 slags boller i. Den 3. er trind- eller trilleboller lavet af revet franskbrød, æg og smør. Skal der være fest bruger vi også risrand med rosiner. Mange hilsener fra Rita
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 12:01
    Hej Rita,

    Det lyder da også spændende at prøve af. Tak for at dele tippet med os andre i klubben 😊
  • Hannah H. 18. november 2021 kl. 16:13
    Hej Jesper, du skal have en gammeldags bollesprøjte, jeg har arvet min fra min mormor. SÅ kører det med produktion af melboller!👍
  • Jesper Vollmer 18. november 2021 kl. 21:09
    Såd’n en ønsker jeg mig da til jul så… 😉
  • Hannah H. 18. november 2021 kl. 16:21
    PS sender billede i mail af sprøjten. Den kan af og til findes i genbrugsbutikker.
    Hilsen Hannah
  • Hellen G. 19. november 2021 kl. 01:42
    Hanna H har ret Jesper.
    En bollesprøjte til melboller !!
    Fordel dejen i metaldelen.
    Tryk dejen ud af hullet med trædelen. Anbring bollesprøjten i den ene hånd . Støt trædelen med maven.
    Anbring sprøjten hen over det simrende vand . Tryk let mod maven.
    Når dejen kommer ud af hullet, skæres den i små stykker med en skarp kniv dyppet i det varme vand.
    Super hurtigt ,og bollerne bliver meget ens.
    Samtidig sjovt at stå med sin egen lille “bollefabrik” synes jeg 😊
    Samtidig synes jeg det er sjovt at stå med sin egen lille “bollefabrik”😊
    Super hurtigt “skæres” en masse ens boller ned i vandet
  • Hellen G. 19. november 2021 kl. 01:45
    Hovsa.
    Der fik jeg da rodet godt i teksten i sidste del.😂
    Kunne ikke redigeres.
    Hellen
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 11:15
    Det er så fint... Jeg forstår !

    Jeg må vist ønske mig en bollesprøjte i julegave, tror jer 😃
  • Hanne G. 19. november 2021 kl. 08:13
    En bollesprøjte er uundværlig (og det er sjovt for børnene at være med til). Det er en god idé at skylle bollesprøjten med koldt vand inden brug, så meldejen ikke klistrer sig fast på siderne.
    En gang kylling i sur/sød peberrod dagen efter skal man heller ikke kimse af😋
  • Hanne G. 19. november 2021 kl. 08:13
    En bollesprøjte er uundværlig (og det er sjovt for børnene at være med til). Det er en god idé at skylle bollesprøjten med koldt vand inden brug, så meldejen ikke klistrer sig fast på siderne.
    En gang kylling i sur/sød peberrod dagen efter skal man heller ikke kimse af😋
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 11:16
    Lyder som en lækker opgradering af resterne...
  • Carina B. 19. november 2021 kl. 09:47
    Jeg skærer løget over og bruner det på panden, så det bliver godt brændt og op i gryden, gør det pga. farven og smagen til suppen, bruger altid lidt ben i gryden til ekstra kraft.
  • Jesper Vollmer 20. november 2021 kl. 10:20
    Go’ idé

    Det gør jeg, når jeg laver fonder.
  • Jonna J. 20. november 2021 kl. 13:13
    Husker også min mor og mormor med “bollesprøjten” støttet mod maven, og boller i lyntempo dumpede ned i gryden, tak for dejlig hønsekødssuppe. Vi fik ofte hønsekødet serveret efter suppen med kartofler og sursød sovs til. 😊
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 09:54
    Lyder hyggeligt Jonna

    Jeg ser din mormor for mig. 😄
  • Hanne B. 23. november 2021 kl. 11:39
    Det ser rigtig lækkert ud, ang. når du laver melboller, kan man ikke bruge melonjernet..

    glæder mig allerede til og lave det...
    Hilsen Hanne
  • Jan O. 25. november 2021 kl. 09:13
    Hej Jesper,

    Super lækker suppe og der var stor respekt for de hjemmelavede kød og melboller. Jeg lavede kødbollerne på to forskellige måder. Den bedste var ved at erstatte vand med et revet løg og timian. De blev lidt mere faste og mere smagfulde.
    Hilsen
    Jan
  • Jesper Vollmer 25. november 2021 kl. 11:50
    Hej Jan,

    Det er jeg da bare glad for at høre, at det lykkedes for dig med kødbollerne. Super godt 😌

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.