Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Hagis. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Hagis

Hagis

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Denne omgang er mere en princip-ret, der viser dig, hvordan dine rester bliver til en fyldig ret.  Har du en rest af ragout eller lign. holder du den bare kold her indtil videre.  Kog en mos på dine kartofler og evt. gulerødder. Du kan også sagtens...

Billeder fra opskriften

IMG_9699.jpg

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Helle R.

    Done, let og lækkert. Alt kan fyldes i og kan varmes igen på dag 2.

  • Jesper Vollmer

    Perfekt jo så... ☺️
    Jesper

  • Anette B.

    Skal på menuen i aften, men gulerodspure kan jeg ik finde noget på. Skal jeg bare koge små stykker gulerod med kartoflerne?

    • Jesper Vollmer

      Jeg har skrevet i opskriften, at du koger dine kartofler sammen med gulerødderne. Der står ikke noget om gulerodspuré.
      I Sverige får man tit rotmos altså rodmos. Der koger de alle mulige rodfrugter sammen. Kartofler, gulerødder, persillerødder, selleri, pastinakker etc.
      Prøv det.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.