Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grillspyd og du får hele opskriften. Bliv medlem

Grillspyd

Først starter du bålet op alternativt din grill. Men leg bare lidt med ilden her...  Kog soya og sukker op, og køl det af.  Saml grillspydene af klodser af kød, løgbåde og halve avokado og æbler. Krydr. med olie og salt og peber. Spydene skal helst...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

10 kommentarer

  • Anni S. 20. april 2020 kl. 11:29
    Hej Jesper
    Tak for skønne opskrifter, elsker at prøve nyt af når det ikke er alt for besværligt,men har lige lavet dine grilspyd, altså bare på vores veber og den lækre salat med fersken På dåse istedet for nektariner, da jeg ikke lige ku finde nogen steder at købe dem, men det blev godt.
    Den fine sojaglacel hvad kan den ellers bruges til, smager fantastisk
    Kh
    Anni
  • Jesper Vollmer 20. april 2020 kl. 12:35
    Hej Anni

    Tak for roserne... we like ☺️

    Og ja den soya 50/50 der kommer du til at elske. Vi har den altid stående i køleskabet i en "sutteflaske".

    Jesper
  • Anette A. 6. juni 2020 kl. 20:56
    Hej Jesper.
    Hvilken type oksekød er egnet til grilspyd. Har du andre forslag til kød på gril.
    Har ikke fået brugt mit medlemsskab rigtig endnu. Men det er jo min egen skyld. Synes din videoer er forståelige 👍 Synes du er en behageligt person 🤗
  • Jesper Vollmer 9. juni 2020 kl. 09:54
    Tak Anette

    Det var sødt sagt.

    Jeg ville bruge mange forskellige stykker okse. Det kunne være alt fra culotte, filet, højreb, ribeye, mørbrad etc. Des ting der kan spises ved lynstegning. Undgå grelle stykker som skank, bryst sov.

    Håber det giver mening.

    Jesper
  • Ingelise J. 6. juli 2020 kl. 13:40
    Hej Jesper.
    Tak for fine, forståelige opskrifter☺.
    Kan alle slags Soya bruges til glacen, der er jo både sød og ikke sød Soya.
    Venligst Ingelise
  • Jesper Vollmer 8. juli 2020 kl. 16:18
    Hej Ingelise

    Jeg synes du skal bruge en alm. salt soya, da det ellers vil blive alt for sødt. Jeg har brugt Kikkomans her. Den synes jeg, fungerer fint...

    Jesper
  • Maria B. 17. august 2020 kl. 21:39
    Hej Jesper

    Jeg er nyt medlem og disse spyd og salat er lavet Går til min søns 3 års fødselsdag. Tak for edder lækker opskrift - som fik mig til at fremstå som kæmpe master chef i øvrigt 😂👌😍
  • Jesper Vollmer 18. august 2020 kl. 17:09
    Såååådan Maria 🔥🔥🔥

    Det er jo præcis DET, klubben gerne skulle gøre for dig 😜

    Tak for roserne...

    Jesper
  • Laila J. 4. april 2021 kl. 09:28
    Hej Jesper
    Hvor længe skal spydene grilles?
    Jeg glæder mig til at få nogle ideer til overskuelige opskrifter.
    Jeg har svært ved at få ideer (mad træt?)
    Og overskue lækre retter til gæster, hvis det giver mening.
    Hilsen Laila og god påske
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 09:38
    Hej Laila

    Det kommer lidt an på, hvor store stykker specielt dit kød er skåret ud i.

    Men hård varme i få minutter på hver side, og så lade dem trække lidt, så skal det nok blive godt. Det skal jo helst ikke blive gennemstegt.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.