Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Grillet burger og du får hele opskriften. Bliv medlem

Grillet burger

Det er jo lidt for sjov med al det legetøj her, men det giver faktisk ret god mening, hvis du vil ha´ den saftigste bøf og en hård stegeskorpe på samme tid.  Du kan altså sagtens undvære både sous vide og "jet-grillen" her, men det er ret sjovt...

11 kommentarer

  • Anette B. 21. april 2022 kl. 16:29
    Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan får masser af blus på gasgrillen for samme effekt.
  • Anette B. 21. april 2022 kl. 16:31
    Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan få masser af blus på gasgrillen for samme effekt.
  • Anette B. 21. april 2022 kl. 16:31
    Øv det er en skam at grill starter og kul røg ud, da gasgrill blev indkøbt. Må se om jeg kan få masser af blus på gasgrillen for samme effekt.
  • Jesper Vollmer 22. april 2022 kl. 12:57
    Det er jo bare lidt for sjov. Du kan jo sagtens grille på en anden type grill.

    Du får bare fuuuuld knald på varmen med en grillstarter.

    Go´ weekend

    Jesper
  • Jan O. 21. april 2022 kl. 20:30
    Hej Jesper,

    Det glæder mig meget at du nu også inkluderer sous vide og ser frem til flere smagsfulde opskrifter.

    Jan
  • Jesper Vollmer 22. april 2022 kl. 12:55
    Tænker du at andre medlemmer også har en, eller at de skal ud og snolde...?

    Bare de ikke bliver skræmt af, at de føler, de SKAL ha´ noget specielt udstyr.

    Jesper
  • Inger M. 22. april 2022 kl. 21:56
    Jeg synes det vil være skønt med lidt mere sous vide. At forberede kødet ved sous vide først, så det blot skal grilles hurtigt vil være fantastisk. Så er det jo muligt at kødet bliver godt, selv om man skal gøre mange andre ting imens.
  • Jesper Vollmer 23. april 2022 kl. 08:19
    Hej Inger

    Der skal nok komme mere sous vide. Jeg var bare ikke sikker på, om det skræmte folk væk.
    Håber at mange vil prøve det af.

    Man kunne måske lave filmene med to kød-versioner i hver, så jeg både viser med og uden sous vide.

    Så kan man bare spole lidt frem, hvis man ikke gider at se det med sous vide.

    Hesper
  • Connie M. 25. april 2022 kl. 11:07
    Hej Jesper
    God ide med både med og uden sous vide ...vi er nogle som ikke har :-)
    VH
    Connie M
  • Jesper Vollmer 26. april 2022 kl. 07:41
    Ja, jeg tror, det er vigtigt at vise både med og uden.

    Man SKAL ikke have specialudstyr, for at lave mine opskrifter.

    Men der er mange ønsker fra medlemmer, der selv har specielle ting i køkkenet. Så jeg prøver at tilgodese manges ønsker.

    Jesper
  • Connie M. 26. april 2022 kl. 13:21
    Selvfølgelig skal du det :-)

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 11 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)