Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Gammeldags oksesteg. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Bind kødet stramt op med lidt kødsnor. Brun stegen hårdt af i lidt olie i en gryde, og kom bacon ved i større stykker. Lad det få lidt farve. I med grøntsagerne sammen med rødvinen. Lad vinen koge med i et par minutter, og kom bouillonen ved. Krydr...

Billeder fra opskriften

22

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lissie J.

    Min barndoms oksesteg var med dejlig krølfedt🤶😁
    Hvilket et stykke kød kommer denne steg fra / med krølfedt!
    Jeg har købt afskellige stege men de bliver tørre . Mvh Lissie Jensen

    • Jesper Vollmer

      Hej Lissie,
      Det stammer fra højrebet.. håber det lykkes med at få en saftig steg

  • Bent R.

    Denne udgave bliver absolut min favorit, som skal serveres for mine gæster næste gang. Lækkert!

  • Pia D.

    Hej Jesper
    Den glæder jeg mig godt nok til at lave :-)
    Lige et spørgsmål: Når man ikke har sådan en smart "kogende vandhane", skal man så bringe vandet i kog inden løg/valnødder tilsættes - eller skal de koge med op?
    Tak for mange gode retter !!!

    • Jesper Vollmer

      Det spiller ingen rolle. Bare kog dem hurtigt op, og sigt vandet fra efter 1 minuts tid.

    • Pia D.

      Takker :-)

  • Grethe A.

    Hvordan finder jeg underholdningen kl 15?

    • Jesper Vollmer

      Hej Grethe
      Det så jeg lidt sent, Men men der er råd for det, for den halve time med Annette og mig ligger på min og hendes Instagramprofil. Der kan du se det. Ellers sender vi igen på søndag !
      Jesper

  • Leif M.

    Hej Jesper. Vil du lave en opskrift/video med klassisk karbonader?😀

    • Jesper Vollmer

      Hej Leif
      Det var en god idé. Det tager jeg med på listen.
      Jesper

  • Ann B.

    Det var godt nok en lækker opskrift. Det er ikke sidste gang jeg laver gammeldags oksesteg.

  • Lars S.

    Hej Jesper
    Jeg har lige lavet gammeldags oksesteg. Jeg må sige, den sovs, den er ud over det sædvanlige. Virkelig god 😋
    Familien var også imponeret, både over sovs og steg👍🏻
    Lars S. 👍🏻

    • Jesper Vollmer

      Hej Lars,
      Det var da bare godt godt godt! Sovsen kan bare et eller andet - jeg takker 😌

  • Leif P.

    Hvorfor standser videoen hele tiden, jeg har prøvet at skifte rum,
    men det er med samme resultat. Det bliver for trættende, når det tager en time
    at se en opskrift.

  • Leif P.

    Hvorfor standser videoen hele tiden, jeg har prøvet at skifte rum,
    men det er med samme resultat. Det bliver for trættende, når det tager en time
    at se en opskrift.

    • Jesper Vollmer

      Hej Leif
      Det lyder som noget med din hastighed på netværket. Videoerne plejer at køre upåklageligt. Har du prøvet at lave en hastighedstest?
      Jesper

  • Anne M.

    Kan man bruge en udbenet dyrekølle i stedet for okse?

    • Jesper Vollmer

      Hej Anne
      Det kan du godt, men måske kan den godt blive lidt mere tør end oksen. Men prøv... og lad mig endelig høre, hvordan det blev.
      Jesper

  • Heidi S.

    Hej Jesper
    Kan man lave saucen uden rødvin,da jeg ikke tåler alkohol som i over hovedet ikke tåleralkohol….( er på antabus )
    Har du evt et alternativ
    Kh heidi

    • Jesper Vollmer

      Ja den undvære du bare, og smager til med lidt æbleeddike eller lign. Så du får lidt syre med i retten.
      Jesper

  • Tonnie H.

    Hej Jesper
    Tak for en igen lækker opskrift.
    I teksten under waldorfsalat mangler der beskrivelsen af hvad du gør ved piskefløden?
    Kan det passe, at der ikke skal salt i waldorfsalat?
    Jeg mixer tit dit tilbehør til andre retter, og jeg savner at kunne søge det ud under opskrifter. F. eks. Hvis jeg søger på waldorfsalat kommer det frem under salater.
    Jeg er rigtig glad for klubben og har været med fra starten😋 God weekend Vh Tonnie

  • Nete A.

    Hej Jesper og medlemmer
    Jeg kunne I min del af DK ikke finde friske perleløg, så jeg tog chancen og købte et glas syltede. Drænede dem og skyllede dem og lagde dem i sukkeret og efterfulgt af smør.
    De smagte fantastisk, gæsterne var også begejstret. De smagte sur-sød lækkert og knasende 👍
    Resten af maden fik også ros, 1000 tak for endnu en fantastisk opskrift ❤️

    • Jesper Vollmer

      Hmmm, det var dog mærkeligt med de friske perleløg, men god løsning!!
      Fantastisk at gæsterne var begejstrede! :D
      Tak for det søde skriv...
      Jesper

  • Pernille B.

    Tænker at det er en fejl at der står skrevet at man skal bruge 1,5 dl piskefløde til waldorfsalaten ???

  • Tina H.

    Kan man bruge bovklumpen?

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan du godt…
      Jesper

  • Lissi R.

    Har lavet denne ret en del gange og altid med held. Smager rigtig godt 😊. Mit problem er, at jeg rigtig godt kan lide waldorfsalat, hvis der bare ikke skulle selleri i. Hvad kan jeg bruge i stedet?

    • Jesper Vollmer

      Dropper sellerien, og supplerer op på de andre ting... ;)
      Jesper

  • Simone N.

    Kan kødet tilberedes kun i gryde? Hvis ja, hvor længe skal den så have? 😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Simone
      Undskyld det sene svar.
      Ja det kan den sagtens, og skal have ca. samme tid. Tjek til den en gang imellem, så den ikke koger tør.
      Jesper

  • Peder R.

    Hold fast hvor smagte denne ret bare godt. Det hele var bare vellykket. Stor ros fra fødselsdagsgæsterne. Det sværeste var glaseringen af perleløgene, men de lykkedes også til sidst. Ja tak.

    • Jesper Vollmer

      Elsker det Peder... 😄
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.