Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Forloren hare

4
  • 500 gram hakket kalv og flæsk
  • 1 spsk. salt og lidt peber
  • 200 gram bacon i tern
  • 1 stort løg, hakket
  • 2 stk. æg
  • 5 spsk. rasp
  • 1 dl. mælk
  • 1 spsk. ribsgelé
  • 3 pakker bacon
  • 3 dl. bouillon
  • 3 dl. mælk
  • 3 dl. piskefløde
  • 2 spsk. æbleeddike
  • 1 spsk. ribsgelé
  • 1 passende mængde kogte kartofler
  • 4 spsk. hakket persille
  • 1 passende mængde syltede rødbeder (se under "Brændende Kærlighed)

Steg bacontern af i en gryde. Når det er sprødt, kommer du det hakkede løg ved. 

Imens samles farsen med salt og peber, og røres sej. I med æggene og raspen sammen med mælken. Rør det sammen med det stegte bacon og løg, og en enkelt klat ribsgelé. 

Form en flot "hare" med farsen, og dæk den med bacon i skiver. Sørg for at få presset den godt stram og al bacon skal ind under "dyret". 

Bag den i en dyb bradepande ved 250 grader i 20 min. Herefter kommer du mælken og bouillonen ved, og skruer ned på 180-190 grader. Giv den 30 min. mere. 

Tag bradepanden ud af ovnen, løft haren af, og hæld piskefløden ned i bradepanden, og sørg for at al stegeskyen bliver blandet godt med fløden. Hæld det hele gennem en sigte. 

Kog saucen igennem i 5 min, og smag den til med salt, peber, eddike og ribsgelé. 

Anret skiver af den forlorne hare med varme kartofler, rødbeder, ribsgelé og den rygende varme sauce...  

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

109 kommentarer

  • Lisbeth S. 17. september 2020 kl. 14:01
    MUMS hvor ser det godt ud Jesper :-) Det skal vi prøve af i aften derhjemme :-)
  • Peter F. 17. september 2020 kl. 15:22
    Ja I skal da...

    Jesper
  • Janni R. 30. oktober 2021 kl. 18:28
    Hej Jesper
    Jeg er nyt medlem her hos dig.

    Først vil jeg sige til dig at jeg er stor beundre af dig og din mad, det er lige noget der passer vores smagsløg her hjemme, og så vil jeg sige at min mand og jeg har lavet din forloren Hare med tilbehør i dag,og den faldt i god jord, også hos mine gamle forældre som ikke spiser så meget, men det har du lavet om på.

    Hilsen Janni
  • Hellen G. 17. september 2020 kl. 21:11
    Tror du glemte rasp og hvor meget i din opskrift 😊
  • Jesper Vollmer 18. september 2020 kl. 06:58
    Tak Hellen

    Jeg siger 4-5 spsk. i filmen. Retter lige i opskriften også.

    Jesper
  • Jeanette M. 18. september 2020 kl. 11:52
    Det bliver da menuen lørdag aften - tak for inspiration :-)
  • Grete H. 18. september 2020 kl. 17:08
    Hvor ser det bare skønt ud , det bliver lørdagsret i morgen 😉🍀🇩🇰Tak. 😊 fra Grete Helen Bergendorff Steen
  • René K. 18. september 2020 kl. 17:08
    Hvilke ændringer skal vi lave hvis det skal være på rent svinekød? ( fruen er allergisk overfor okse og kalvekød)
  • Henning H. 18. september 2020 kl. 18:49
    Du skal ikke lave ændringer udover kødet.
    Mvh Henning
  • Preben S. 18. september 2020 kl. 20:38
    Kære Jesper.
    For fanden det smagte godt 👍😎
    Jeg er en glad stor amatør, der lavede retten incl super sauce uden hjælp.
    Perfekt video.
    Løg og bacon i farsen er en rigtig god ide.
    Tjente mange point til ægteskabs kassekreditten 😂
    Hilsen
    Preben stokkendal
  • Susanne G. 19. september 2020 kl. 07:20
    Må prøves med din løg og bacon tvist, vil nu ikke undvære blandingen okse/svin
  • Ole O. 19. september 2020 kl. 10:33
    Hej Jesper.
    Måske jeg har overset det, men bruger du ovn med varmluft ?
    Det ser iøvrigt lækkert ud.
    Mvh. Ole
  • Jesper Vollmer 22. september 2020 kl. 14:52
    Hej Ole

    Jeg bruger varmluft...

    Jesper
  • Birthe S. 20. september 2020 kl. 08:53
    Hej Jesper
    Jeg plejer at bruge oksefars til forloren hare
  • Annett H. 21. september 2020 kl. 14:55
    Hej Jesper

    Den må jeg prøve, ser super lækkert ud, med bacon og løg i selve farsen.:-)
    Hilsen Annett
  • Jesper Vollmer 23. september 2020 kl. 11:37
    Lov mig, at du prøver den... 🙏🏼

    Jesper
  • Jonna v. 23. september 2020 kl. 12:28
    Hej, lavede din forloren hare igår, som forøvrigt var rigtig god 🤗 nu har vi en rest over til i morgen, skal jeg varme den, og hvordan ? eller skal vi spise den kold.
    Mvh.jonna.
  • Jesper Vollmer 23. september 2020 kl. 13:24
    Hej Jonna

    Den bliver mest saftig, hvis I spiser den kold, men den kan godt lunes lidt.

    Så længe tilbehøret er dejlig varmt, smager det dejligt.

    Jesper
  • Jan A. 15. maj 2021 kl. 10:42
    Jeg rister min i smør andendagen. Det har jeg lært af min svigersøn
  • Jan A. 15. maj 2021 kl. 10:43
    Den er selvfølgelig vendt i æg og rasp
  • Ea S. 24. september 2020 kl. 20:01
    Endelig en opskrift på forloren hare, der smager af noget.
    Jeg havde opgivet at servere forloren hare, men denne bliver en favorit ret.
    Mvh Ea
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:18
    SÅDAN Ea

    Jeg er glad for, at du gav den et forsøg på trods af dårlig erfaring...

    Elsker når jeg får omvendt folk fra dårlige versioner...

    Jesper
  • Birgitte N. 25. september 2020 kl. 15:11
    Mums! Den er god - og der blev da vidst heller ikke noget til overs til ungernes madpakker :-) He he...
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:19
    Det ville næsten også være FOR godt til "Ungernes Madpakke" 😜

    Du ved jo, hvad vil plejer at gemme til den...

    Jesper
  • Bettina H. 26. september 2020 kl. 19:58
    Ej ej ej .....NU bliver det så MIG som fremover skal lave "hare" - wauu den smagte godt og faldt i familiens smag
  • anne m. 26. september 2020 kl. 20:07
    God alternativ hare 😀
    Rest skæres i skiver og ristes på panden 😋
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:19
    Shit det lyder lækkert...

    Jesper
  • Vibeke S. 27. september 2020 kl. 12:13
    Hej Jesper
    Hvis jeg skal lave farsbrød til 10 personer, kan man lave et stort brød eller vil du anbefale 2 stk og hvor længe skal de være i ovnen 😊
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:16
    Hej Vibeke

    Jeg ville klart lave 2 så.

    Du skal tænke på, at så får du jo også 4 endeskiver 😜

    Jesper
  • Vibeke V. 27. september 2020 kl. 19:27
    Uhmmm.... endnu en lækker opskrift med masser af smag, der er til at gå til.
    Tak for mad.
  • Jette N. 28. september 2020 kl. 18:11
    Mums en lækker hare der kommer på favoritlisten Villads 7 år: Det ka jeg godt li det her 😋
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:15
    Fedt Villads 💪🏻

    Jesper
  • Lis S. 29. september 2020 kl. 06:29
    Hej
    Kan man halvere opskriften, hvis man blot er en voksen og to børn?
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 12:10
    Hej Lis

    Ja det tænker jeg godt du kan.
    Alternativt former du 2 harer stedet for én stor, og så fryser du nr. 2 ned...
    Så bliver det lidt lettere for dig at lave mad en anden dag ☺️

    Jesper
  • Lene S. 5. oktober 2020 kl. 00:48
    Fantastisk opskrift 🤗 anvendte 100% gris fra nyslagtet frilandsgris 🐷
    Vi er begge ret begejstret for dine videoer 👍 god vejledning og bonus information
  • Jesper Vollmer 5. oktober 2020 kl. 16:09
    Lækkert Lene

    Elsker ros 😜

    Men mest af alt er jeg glad for, at filmene virker for jer. 💪🏻

    Jesper
  • Hanne B. 5. oktober 2020 kl. 16:41
    Hej Jesper.

    En lækker opskrift som altid :-)
    den skal prøves.

    mvh Hanne
  • Sanne T. 8. oktober 2020 kl. 17:15
    Super lækker med dejlig smag
  • Anne-Marie P. 9. oktober 2020 kl. 22:08
    Anne-Marie P.

    En rigtig opskrift, den smager fantastisk .🤗
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 14:18
    Ja tak 🙏🏼

    Jesper
  • Helle H. 14. oktober 2020 kl. 13:15
    Hej Jesper
    Skal lave din forloren hare i morgen 😋 glæder mig.
    Men vil lige høre.... det varmluft ovn, gælder det i alle de opskrifter ? Jeg havde en regel, at hvis ikke andet er nævnt, så er det alm. ovn.... den regel har du så lige brudt 😏😄
    Mvh Helle
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 10:13
    Hej Helle

    Det jeg mener er, at jeg bruger altid varmluft, hvis ikke andet er nævnt ☺️

    Jesper
  • Helle H. 19. oktober 2020 kl. 11:23
    Tak for svar😄
    Og tak for en vidunderlig hare opskrift.... kæft den var go`!!!!!
  • Tina A. 16. oktober 2020 kl. 07:43
    Hej Jesper
    Vi har smovset lækker hare & sovs i 2 dage :) Tak for en kanon lækker opskrift.
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 10:13
    Mmmmmm.... 😜

    Jesper
  • Anne M. 16. oktober 2020 kl. 11:37
    Hej Jesper.

    Min mand hørte med i bagggrunden da jeg så din video om forloren hare.
    Nu beder han så mindeligt om ikke jeg vil lave den i aften, for han blev meget lækkersulten🤤😊
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 10:13
    Det håber jeg da så sandelig, at du gjorde så 😜

    Jesper
  • Jytte E. 19. oktober 2020 kl. 17:30
    Ser dælme godt ud det vil jeg lave på onsdag når søn og svigerdatter kommer. MEN der er godt nok alt for lidt sovs til en sovse glad familie😂😂
  • Jesper Vollmer 22. oktober 2020 kl. 17:36
    Så ganger du bare op ☺️

    Jesper
  • Pia M. 21. oktober 2020 kl. 20:21
    Hej Jesper.

    Min voksne (stadig hjemmeboende) datter og jeg lavede din forlorne hare i går aftes. Nøj, hvor smagte dén godt 😊 Jeg har hidtil benyttet Frk. Jensens version, men jeg må sige, at din er bedre. God idé at komme bacon og ribsgelé i farsen. Og resterne har vi spist i dag til frokost 😉

    Og så skal du have stor ros for din ligefremme og helt nede på jorden-måde at forklare tingene på i videoen.
  • Jesper Vollmer 22. oktober 2020 kl. 17:37
    For fanden da Pia.

    Lækker lækker besked i opskriften her. Du tror, det er løgn, men jeg har LIGE lavet selvsamme til familien. Det var DET, de ville ha’ da jeg spurgte !

    Jesper
  • Heidi T. 28. oktober 2020 kl. 16:52
    Hej Jesper
    Årh, det lyder lækker. Den må vi prøve på søndag.
    Spørger lige - måske lidt dumt - når du skriver 3 dl bouillon, hvordan laver du det? Jeg tænker ikke at lave fond....kan jeg bare tage vand og købe boullion - hvis ja, hvor mange styk og hvilken slags?
    Så glad for at være medlem i klubben. Så inspirerende. Tak
    Kh Heidi
  • Jesper Vollmer 29. oktober 2020 kl. 14:23
    Hej Heidi

    Ja du kan sagtens bare bruge en lille terning. Kom du bare én enten kylling eller okse i 3 dl. kogende vand. Det skal nok blive godt...

    Jesper
  • Heidi T. 2. november 2020 kl. 15:27
    Hej Jesper
    Lavede denne forloren hare igår. Årh, den er super god. Ikke sidste gang vi laver den.

    Min mand synes, jeg har talt meget og meget begejstret om Jesper Vollmers opskrifter på det sidste😂😂😂 Igår prøvede vi denne ret, så videoen og nu er han ligeså begejstret, som jeg👍🏻😂
    Tak for din "nede på jorden" måde, at gennemgå opskrifterne. Jeg er fan
    Kh Heidi
  • Hanne T. 3. november 2020 kl. 20:57
    Hej Jesper

    Tak for fantastisk opskrift på forloren hare. Som “gammel husmor” slut 60’erne, er det den bedste forloren hare, jeg nogensinde har lavet og smagt, og både mand, børn og børnebørn var vilde med den.
    Retten var så god, at jeg overvejer at lave den som gæstemad om 14 dage, men nu er jeg kommet rigtig meget i tvivl om, hvad jeg skal servere som for-og efterret til denne ret? Kan du hjælpe med inspiration ?
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:39
    Skøn læsning Hanne

    Jeg ville være forsigtig med noget som helst tyngde i forret og dessert til sådan en forloren hare. Det er jo virkelig mad der mætter, så alt omkring skal være let.
    Ellers ender alle jo ovre på sofaen... ☺️

    Men en let salat evt. a la Chevre chaud fra klubben her kunne være et bud.

    Dessertvise ville klubbens citronfromage sparke benene væk under dine gæster. For som jeg plejer at sige, så er sådan en fromage jo ren luft, og slår du en lille prut efter indtagelsen, er den jo næsten allerede ude af systemet 😜😜😜

    Jesper
  • Edel C. 16. november 2020 kl. 14:38
    Hvordan kan man udskrive opskriften?
    Vh Edel
  • Jesper Vollmer 23. november 2020 kl. 13:19
    Hej Edel

    Det er ikke tanken, at man skal kunne printe opskriften, da det jo er en adgang via abonnementet, man har. Når man ikke er medlem længere, forsvinder adgangen til arkivet jo også.

    Håber det giver mening...

    Jesper
  • Berit 3. december 2020 kl. 08:44
    Hejsa Jesper. Tusind tak for endnu en perfekt opskrift. jeg har lavet tusindvis af gange gennem mit 60. årige liv, men har aldrig fået det med løg og bacon på den måde, det giver en dejlig smag. Jeg er dog ked af at jeg ikke kan printe opskriften ud, jeg skal gå frem og tilbage fra køkken til værelse hvor min stationære pc står. (gang besværet) eller skal jeg håndskrive det hele ned. for min hukommelse er øv øv ( blodprobber ) glædelig jul til dig og din familie
  • Jesper Vollmer 3. december 2020 kl. 09:01
    Hej Berit

    Tak for roserne. Men ja jeg kan da godt høre, at det lyder besværligt.

    Mange tager nu bare telefonen eller deres iPad med i køkkenet.
    Hvis jeg var dig, og du ikke har hverken smartphone eller iPad, ville jeg lave et screenshot af opskriften, printe den ud, og tage den med i køkkenet. Så har du da lidt.

    Jesper
  • Charlotte r. 10. december 2020 kl. 07:45
    Lavet forlorenhare i går fuck det var godt mums nemt at følge dine opskrifter glædelig jul til dig og familien 😋
  • Ninalie H. 7. januar 2021 kl. 11:40
    Bedste Forloren hare ever!
  • Jesper Vollmer 11. januar 2021 kl. 12:20
    SÅDAN Ninalie

    Jeg er vild med, at du skriver det... Det skal måske være overskriften på retten 😜

    Jesper
  • Rosa B. 12. januar 2021 kl. 19:34
    Har lige spist den lækre forlorne hare. Jeg har aldrig smagt en hare der smagte så dejligt.
  • Jesper Vollmer 12. januar 2021 kl. 22:05
    Fantastisk Rosa... Så lækkert at høre ☺️

    Jesper
  • Jette L. 17. januar 2021 kl. 09:05
    Hej Jesper
    Skøn forloren hare, som både børn, mand og svigermor syntes godt om. Jeg satte et fad med stave af persillerødder og rødbeder med lidt olie og salt i ovnen. Det smagte skønt sammen.
    Jeg doblede opskriften op og lavede én stor, og derfor var der en del væske ved "haren" (6+6 dl). De nederste cm af baconen var ikke stegt, men gummiagtig, da de jo havde ligget i al væsken. Så næste gang skal bradepanden være en del større, hvis man ganger op, eller man skal lave to... Det havde jeg ikke tænkt på inden.
  • Jesper Vollmer 18. januar 2021 kl. 14:36
    Hej Jette

    Tak for roserne...

    Ja det ert ikke altid at udstyret man bruger, lige passer til at man dobler op på mængderne. Så det må man lige være opmærksom på. Udstyret kan jo også variere meget mellem folks køkkener.

    Så man kan både være heldig og uheldig.

    Håber det flasker sig for dig !

    Jesper
  • Simon F. 23. januar 2021 kl. 19:52
    Hej Jesper
    Vi har lavet din forloren hare vi har en ny ynglings ret der vi har aldrig smagt en hare der smagte så godt. Tak for det
  • Jesper Vollmer 24. januar 2021 kl. 16:01
    For fanden Simon det er guf at høre det der. Jeg bliver helt stolt...


    Giv den gas herinde !

    Jesper
  • Lone 30. januar 2021 kl. 21:36
    Vi her fået haren her til aften...den bedste version vi har fået nogensinde. Brugte lidt mindre bacon (nogen af os har tendens til at bule lidt ud), smagte stadig fantastisk. Sovsen var også fantastisk, jævnede den lidt med maizena, da vi gerne vil have den lidt tykkere. Ny familiefavorit.
  • Jesper Vollmer 30. januar 2021 kl. 23:48
    Super godt Lone...

    Jeg er vild med det !

    Jesper
  • Anette M. 3. marts 2021 kl. 18:16
    Kære Jesper
    Så fik vi prøvet din forloren hare - for dælen den var god (selv katten og hunden syntes at den var god, katten sad under bordet og kom med masser af smaskelyde😀) så tak for endnu en god opskrift 👍😄
    Mange hilsner fra Anette
  • Jesper Vollmer 4. marts 2021 kl. 13:07
    Selv katten og hunden simpelthen...? 😜

    Glad for at HELE familien kunne li´ den !

    Jesper
  • Anne B. 4. marts 2021 kl. 17:31
    Har kun baconskiver til toppen, så jeg forsøger mig med en pk. Chorizo, så det må blive “liebre perdida (frit efter google😳) Spændende😝
  • Jesper Vollmer 5. marts 2021 kl. 11:25
    Uuuuh Anne...

    Pikant 😜

    Jeg må lige høre om resultatet !

    Jesper
  • Anne B. 5. marts 2021 kl. 11:34
    Chorizo virker! Det smager rigtig godt. Og jeg er begejstret for at det ristes af sammen med løget.
    Min far var kok og jeg har lært så meget af ham, men “det nymodens pjat” var altid mit bidrag til middagsbordet😂
    Jeg nyder inspirationen i klubben og mindes min “oplæring” med glæde.
  • Jesper Vollmer 5. marts 2021 kl. 11:35
    Hvor er det en hyggelig tanke...

    Det er et fint indre billede. Nyd din weekend.

    Jesper
  • Hannah H. 15. marts 2021 kl. 16:40
    Hej Jesper, SÅ laves der hare-guf! Glæder os. Tak for den måde du viser opskrifterne på- helt nede på jorden👍
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 12:55
    Selv tak Hannah !

    Blir´ så glad...

    Jesper
  • Jacob L. 19. marts 2021 kl. 21:26
    Mums vi fik den i dag.
    Et barn der næmest lever at af ris/pasta med ketchup bad om en ekstra portion. Og retten blev tålt af det andet barn, som er meget selektiv og sensitiv omkring konsistenser.
    Kæmpe sejr for os og retten kan nu skrives ind i, den meget korte liste over ting alle kan spise.
    Tak fof det

    Kærlig hilsen Jacob og Heidi
  • Jesper Vollmer 21. marts 2021 kl. 10:39
    Hvor er det godt at hører Jacob...

    Det er jo også en ret, jeg husker tilbage på fra min barndom med mundvand og tårer i øjnene... Jeg elskede det også som lille.

    Godt dine børn hopper med på den vogn !

    Jesper
  • Heidi T. 9. april 2021 kl. 19:37
    Mand, børn og ikke mindst mig selv er vilde med din Forloren hare. Sjældent har jeg høstet så meget ros af familien. Tak for din vildt gode måde at vise os retten på 👍
  • Jesper Vollmer 13. april 2021 kl. 10:55
    Selv tak Heidi !

    Jesper
  • Hanne R. 12. april 2021 kl. 19:28
    Jeg har en almindelig ovn uden luftvarme. Hvilken varmegrad skal jeg så stege kødet med.
    Ligeledes vil jeg spørge, at hvis jeg laver en dobbelt portion (8 personer), er det så dobbelt stegetid?
  • Jesper Vollmer 13. april 2021 kl. 10:58
    Hej Hanne

    Bruger du almindelig ovnvarme skal du skrue 10% op i forhold til varmluft.

    Laver du dobbelt portion laver du jo bare to farsbrød, og derfor samme stegetid.

    Jesper
  • Per R. 15. april 2021 kl. 12:43
    Sikke en lækker ret. Tusind tak for skønne fifs.
  • Jesper Vollmer 20. april 2021 kl. 13:23
    Selv tak Per...


    Jesper
  • Per R. 15. april 2021 kl. 12:43
    Sikke en lækker ret. Tusind tak for skønne fifs.
  • Anette M. 25. april 2021 kl. 18:55
    Hej Jesper
    Så kom turen til din forloren hare - nøøj den er god - har ikke prøvet med ristet bacon og løg i farsen tidligere - men en fantastisk god ide - så tak for opskrift 👍😄
  • Susanne H. 29. april 2021 kl. 07:27
    Hvis jeg vil bruge min gas ovn til at lave den i hvor lang tid skal den så have
    Mvh Susanne
  • Pernille B. 10. maj 2021 kl. 03:19
    Har aldrig lavet en dansk klassiker før da vi ikke er til “sovser” men når børn nu elsker mormor mad så var det forsøget værd.
    Smagte rigtig dejligt og var virkelig let at lave.
    Havde meget svært ved at se hvordan 500gr skulle række til at forme “haren” så brugte 1500gr hvilket var passende til både “haren” og 6 personer.
  • Britt C. 16. juli 2021 kl. 14:59
    Bruger du varmluft eller almindelig ovn?
  • Jesper Vollmer 16. juli 2021 kl. 15:59
    Hej Britt,

    Som tommelfingerregel, bruger jeg som reel altid varmluft medmindre jeg siger andet 😄
  • Lonni p. 23. september 2021 kl. 20:08
    Min mund og min mave er mega lykkelig lige nu...welt klasse Forloren hare.
    Af ❤ tak for super opskrift.
    Tjøs og tjærlighed herfra. 🤘🤘
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 18:39
    Hej Lonni,

    Mit hjerte er mega lykkelig lige nu over din kommentar!

    Hav en skøn mandag😍
  • Birgit D. 21. oktober 2021 kl. 01:18
    Hold nu op en lækker forloren hare ❤️Som vi nød sammen med gæster ❤️Alle var begejstreret ❤️Og sikke en lækker sovs ❤️
  • Jesper Vollmer 26. oktober 2021 kl. 12:38
    Hej Birgit,

    Din kommentar gør mig bare glad glad glad! Forloren hare er bare så lækkert.. en rigtig klassiker 😍
  • Birgit D. 21. oktober 2021 kl. 20:48
    Jeg har tit tænkt på At det altid er ribs gelé man bruger kan det ik være nået andet bare det er sødt feks æbel gelé hindbær eller ligende ❤️
  • Jesper Vollmer 26. oktober 2021 kl. 12:39
    Hej Birgit,

    Jeg tænker det er en smagssags. Ribs gele er helt klart det klassiske tilbehør, men du kan da altid udforske med bla. æble gele 😊
  • Charlotte A. 3. november 2021 kl. 20:35
    Hej Jesper.
    Du skriver bouillon, hvilken slags?
    Mvh Charlotte
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 11:10
    Hej Charlotte,

    Som tommelfingerregel bruger jeg altid grøntsagsbouillon, medmindre jeg nævner andet :)
  • Jette I. 5. november 2021 kl. 09:55
    Wow - det var godtnok en fantastisk "hare" 👍
    Det da den der bliver brugt i fremtiden.
    Lavede den som gæstemad - og den faldt i fantastisk god jord.
    Resterne fik gæsten med hjem, og fortæret næste formiddag - kunne ikke vente til aftensmad 🤣🤣🤣
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 12:29
    Hej Jette,

    Wuhuuu. Det er bare en lækker ret 😆
  • Rita H. 5. november 2021 kl. 14:16
    Kære Jesper.
    Lavede din opskrift på forloren hare i aftes til børn, børnebørn og svigerdøtre
    Jeg må sige, den faldt i god jord og mere end det. Hold nu op - så lækker og som altid, nem at lave ud fra din opskrift.
    Du er altså lidt min mad- og bageguru🙂.

    De bedste hilsner og god weekend,
    Rita
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 12:31
    Hej Rita,

    Jeg kan da ikke andet end at smile over dine søde ord. Mad- og bageguru ligefrem.. det er jeg glad for. Skal gøre mit bedste 🤩
  • Jette I. 16. november 2021 kl. 13:17
    Hej Rita 🤗

    Kan da kun give dig ret - IPad Jesper er helt klart også min nye mad- og bageguru, ingen tvivl om det.🙏 Han er en gave når man skal lukkes ud i “værelset” 🎁

    Har faktisk tænkt, når man laver opskrifterne efter videoerne, om han har en fortid som børnehavepædagog 😂😂😂😂
    (Skal forståes positivt)
  • Jim B. 6. november 2021 kl. 15:58
    Regn, blæst og tusmørke…..tror det er dagen for forloren hare.
    Glæder mig til den skal nydes.

    God weekend
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 14:04
    Hej Jim,

    Det er da bare så sandt. Lad mig høre hvordan det går 😉
  • Jim B. 6. november 2021 kl. 17:20
    Regn, blæst og tusmørke…..tror det er dagen for forloren hare.
    Glæder mig til den skal nydes.

    God weekend

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.