Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Focaccia

4
  • dejen
  • 5 dl. vand, fingerlunt
  • 25 gram gær
  • 1 dl. olivenolie
  • 600 gram hvedemel, Tipo 00
  • 1 spsk. flagesalt
  • pynten
  • 1 stk. forårsløg
  • 1 stk. rødløg
  • 1 dusk purløg
  • 1 stk. radise
  • 1 stk. lille kartoffel
  • 1 dusk persille
  • 2 spsk. sesamfrø
  • 1 dl. olivenolie
  • 1 tsk. flagesalt

Smuldr gæren ud i vandet, og bland olie, mel og salt i, og rør det godt sammen. Dæk dejen til, og lad den hæve ca. 1 time til dobbelt størrelse. 

I en form på ca. 20 x 40 cm. kommer du bagepapir. Fordel dejen i formen ud til hvert hjørne med olierede fingre eller en dejskraber. 

Form et flot blomstermønster i dejen med tynde skiver af radiser og kartofler. Skær skiver af løget, og form nogle løgblomster eller hvad du nu synes er sjovt. 

Lad det hæve igen i 30 min.

Bag i 25 min. ved 200° varmluft. 

Pensl med lidt mere olivenolie og evt. lidt flagesalt.

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

18 kommentarer

  • Steen P. 8. august 2021 kl. 16:26
    Hej Jesper!
    Lidt ærgerligt at man ikke kan høre hvad du siger på den optagelse der er lagt ud :-(
    Mvh Steen Brøsted Pedersen
  • Jesper Vollmer 8. august 2021 kl. 16:56
    Hej Steen

    Det er fint lyd på, når jeg ser filmen.
  • Connie B. 8. august 2021 kl. 17:03
    Så skru da op for lyden…. Min lyd fejler ikke noget!
  • Connie B. 8. august 2021 kl. 21:45
    Så skru da op for lyden…. Min lyd fejler ikke noget!
  • June S. 8. august 2021 kl. 16:34
    Hej Jesper.

    Du har vel ikke et billede hvor man kan se brødet krumme ?

    Mvh June
  • Jesper Vollmer 8. august 2021 kl. 16:57
    Hej June

    Desværre… det blev spist lige efter af min familie og mig. Men jeg kan love dig, at det var flot højt og luftigt.
  • June S. 8. august 2021 kl. 17:32
    Tak så kaster jeg mig ud i det 😂
  • Lilian T. 8. august 2021 kl. 21:29
    Kan brødet fryses? Skal det lunes ved optøning eller?
  • Jesper Vollmer 9. august 2021 kl. 10:39
    Det kan det sagtens, og ja så ville jeg lune det op.

    Jesper
  • Louise R. 9. august 2021 kl. 13:45
    Hej Jesper :)

    Er kartoflerne kogt på forhånd? Kan ikke lige høre om du siger det.
  • Jesper Vollmer 10. august 2021 kl. 12:25
    Hej Louise,

    Godt spottet. De er ikke kogt på forhånd ;)
  • Elise B. 9. august 2021 kl. 14:56
    Wauw, det ser både smukt og lækkert ud - det må jeg prøve 😋👍🏻
  • Dorthe P. 10. august 2021 kl. 10:13
    Hej Jesper det er så skønt alt det du laver, og det smager herligt, det blivervist med din dejlige humor, og ind imellem skønne fotos fra Bornholm.det er de bedste 39kr jeg længe har givet ud så fortsæt endelig. Rigtig go dag🥰🥰🥰🥰
  • Jesper Vollmer 10. august 2021 kl. 12:26
    Hej Dorthe,

    NØJ hvor dine ord varmer. Dejligt du er med i klubben og motivationen til at lave de bedste retter og videoer til jer medlemmer bliver kun større, når jeg får den slags fine ros! 😆
  • Michael B. 19. november 2021 kl. 15:19
    Jeg har prøvet at lave det og skal også lave i dag..
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 12:03
    Hej Michael,

    SÅDAN - hvordan gik det? 😁
  • Michael B. 22. november 2021 kl. 20:37
    Det gik fantastisk.. der blev super lækkert.. jeg har fået mig et "varemærke" 😉🥓
  • Jesper Vollmer 25. november 2021 kl. 11:43
    Hej Michael,

    Fedt fedt fedt - det er jeg glad for at høre! 🤩

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.