Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Fiskelasagne

4
  • tomatsauce
  • 1 stk. løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dusk timian
  • 3 dåser hakkede tomater
  • 1 spsk. sukker
  • 1 passende mængde vand
  • bechamel
  • 1 spsk. smør
  • 1 spsk. mel
  • 8 dl. mælk
  • 1 knivspids muskat
  • fyldet
  • 500 gram hvid fisk
  • 250 gram rejer
  • 2 stk. courgetter
  • 2 håndfulde spinat
  • 10 stk. lasagneplader
  • 1 håndfuld revet parmesan
  • 1 håndfuld mozzarella
  • ekstra
  • 1 håndfuld spinat
  • 1 st. citron, saften

Start med at samle begge saucerne for dette er en hurtig ret at tilberede. 

Til tomatsaucen steges løg og hvidløg af i lidt olie sammen med timian. Kom lidt sukker i, når løgene er gyldne, og herefter kommer du de hakkede tomater i. Smag til med salt og peber, og lad det hele simre i ca. 15 min. Juster evt. med lidt vand, så den ikke er for tyk i konsistensen. 

Til din bechamel smelter du smørret og kommer mel ved. Lad det "bage" lidt i gryden, inden du kommer mælken i lidt ad gangen. Pisk grundigt hver gang du kommer mælk i, så klumperne forsvinder. Smag til med salt, peber og muskatnød. 

Sørg for at din fisk er fri for skind og ben. Del den i store stykker, så du nemt kan fordele den i lasagnen. 

Skær 1/2 cm. skiver af courgetterne og hold dem og spinaten klar til, når der skal samles. 

Ved samlingen lægger du allerførst lidt tomatsauce, så pastaen bliver løftet lidt fra bunden. 

Fordel saucerne, pastaen, courgetterne, spinaten og fisken lagvis med rejerne og lidt af parmesanosten undervejs. Slut af med et generøst lag af saucerne og begge oste revet udover toppen. 

Bag den ved 200 grader i 25-30 min. 

Server den med en lille spinatsalat med citron og olivenolie drysset med lidt ekstra parmesan. 

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

37 kommentarer

  • Else M. 6. august 2020 kl. 18:16
    Den vil jeg helt sikkert prøve
  • Bodil M. 6. august 2020 kl. 18:25
    Kan man f.eks bruge kulmule, og hvis, skal skinnet så af?
  • Lene K. 6. august 2020 kl. 19:52
    Hejsa, hvor meget reje skal der i
    Mvh Lene
  • Jesper Vollmer 7. august 2020 kl. 14:42
    Hej Lene

    Ja det har jeg da glemt at skrive mængden på. Jeg brugte 200 g.

    Jesper
  • Jesper Vollmer 7. august 2020 kl. 14:45
    Undskyld Lene

    Det var 100 g. og ikke 200...

    ☺️
  • Bodil M. 7. august 2020 kl. 09:58
    Kan man bruge kulmule til fiskelasagne, og hvis, skal skinnet så af🐟
    Hilsen Bodil
  • Jesper Vollmer 7. august 2020 kl. 14:40
    Hej Bodil

    Du kan sagtens bruge kulmule. Og ja af med skindet.

    Jesper.
  • Connie B. 7. august 2020 kl. 15:09
    Det bliver weekendmad 😋
    Kan lasagnen gemmes til dagen efter i køleskab? Jeg tænker den består af en miks af fisk og grønsager?

    Venlig hilsen
    Connie
  • Jesper Vollmer 12. august 2020 kl. 11:31
    Hej Connie

    Ja det kan den sagtens. Når den bliver tilberedt ved så høj varme så længe, bliver evn. bakterier slået ihjel. Køler du den helt ned til under 5 grader indenfor 3 timer, er du homesafe. Det er den regel i restaurationsbranchen vi omtaler som 3-timers-reglen...

    Jesper
  • Dan M. 14. august 2020 kl. 16:39
    Hej Jesper. Så er han her igen :-) Så fik jeg prøvet din fiskelasagne. Hvad skal man sige: 'Italienerne ville blive grønne af misundelse'...... Den smager hamrende godt - intet mindre :-)
    Og så er den jo ganske sund - herligt og tak for endnu en ret der bliver gentaget :-)
    Dbh. Dan
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 16:13
    For f....n Dan altså...

    Du får mig da helt op på tilfredshedsskalaen.

    Jesper
  • Charlotte A. 14. august 2020 kl. 18:17
    Skøn ret! Vores ovn er defekt, så den blev tilberedt i gasgrillen med fint resultat! Vi spiser rester i aften 😊
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 16:11
    Hej Charlotte

    Gud hvor lækkert. Det må faktisk have givet en ekstra smagsdimension til retten.

    Godt gået 🙏🏼

    Jesper
  • Jette N. 15. august 2020 kl. 08:47
    Mums siger jeg bare!!!! Har fået meget ros af mine gæster for fiskelasagne og jordbær med sabyonne til dessert😋 Tak for inspiration med lækre opskrifter👍
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 16:10
    Ok Jette...

    Du har simpelthen kørt dobbelt op på Klub Vollmer på ÉN middag ?!? Sejt...

    Bliver sgu så stolt, når det fungerer for jer ☺️

    Jesper
  • Tove P. 9. september 2020 kl. 12:31
    Den smager bare godt kan den fryses hilsen Tove
  • Jesper Vollmer 11. september 2020 kl. 14:40
    Hej Tove

    Ja den er pis´ go´ ikk´ ?

    Og jeg ville sagtens fryse den ja.

    Jesper
  • John J. 19. september 2020 kl. 18:30
    Hej Jesper, jeg har lige lavet din fiskelasagne, og den smagte virkelig godt. Konsistensen blev også som du omtaler i videoen noget våd og slasket, slaskemad kalder du det. Har du en ide til at stramme lidt op på konsistensen, måske halvere mængden af tomatsovs eller måske jævne den...hvad siger du?
  • Jesper Vollmer 22. september 2020 kl. 14:21
    Hej John

    Ja som du siger, kan man godt skrue lidt ned for mængden af sauce. Jeg ville dog ikke begynde og jævne den. Du kan også skrue lidt op for mængden af pasta, pladerne suger nemlig væde til sig.

    Men jeg kan nu godt lide saucen, der kommer ud af det, når man blander de to saucer i retten...

    Jesper
  • Mette D. 22. september 2020 kl. 09:17
    WOOOOOOW hvor er den lækker.. hvad jeg bruge af andre fisk? Jeg er lidt bekymret for de fætre der kan være i frisk torsk og jeg vil helst bruge friske råvare .. er det noget du tænker over når du laver torsk ?
  • Jesper Vollmer 22. september 2020 kl. 14:30
    Hej Mette

    Hvis det er orm, du er nervøs for, så er det ikke noget, jeg tænker meget over. De kan skam også findes i andre fisk end torsk. Man kan dog ret tydeligt se dem, så bare vær omhyggelig, når du går fisken igennem...

    Jesper
  • Elise B. 26. januar 2021 kl. 20:14
    Hej Jesper,
    Jeg lavede den her til aften - WOW siger jeg bare! Det er bare verdens bedste fiskelasagne, alle guffede af den, selv vores søn vovede at smage på den - og det er store sager! ;-)
    Den skal vi helt sikkert lave igen.
    Mvh. Elise
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 15:02
    Sådan Elise

    Det er den bedste reklame for klubben. Tænk at jeg kan lære dig at lave noget, du synes smager så godt !

    Jesper
  • Vibeke M. 24. februar 2021 kl. 18:09
    Vi har lige nydt din fiskelasagne. Den smagte perfekt. Min dreng på 7 år var også begejstret😊😊
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 12:55
    Hvor dejligt Vibeke...

    Bliver så glad over det der...

    Jesper
  • Anne B. 8. marts 2021 kl. 13:53
    Jeg har kastet mig ud i “Madspildskassen” (undgå;-) fra Skagenfood og har fået en masse lækre grøntsager og frugter, som jeg vil bruge som inspiration til min madlavning.
    Derfor: Kan man bruge grønkål i stedet for spinat, eller bliver det for heftigt?
    Hilsen Anne
  • Jesper Vollmer 10. marts 2021 kl. 18:21
    Hej Anne

    Undskyld det sene svar.

    Det kommer an på til hvad, synes jeg. Jeg elsker kål, men tænker godt, den kan erstatte det meste spinat.

    Jesper
  • Joan P. 11. marts 2021 kl. 06:04
    Vi har det lidt stramt med muskat, vil det ødelægge retten at undlade det i bechamelsovsen ?
  • Jesper Vollmer 11. marts 2021 kl. 16:36
    Næ 😜

    Jesper
  • Joan P. 13. marts 2021 kl. 19:26
    Hej Jesper, hold nu op, hvor det smagte godt 😄 mums.
    Vil dog bruge lidt mindste tomatsovs, lidt tyndere squash og FLERE rejer næste gang - selv min mand spiste fisk og spinat 👏🏻👏🏻

    Hilsen Joan
  • Jesper Vollmer 15. marts 2021 kl. 18:38
    SÅDAN Joan...

    Dejligt at vide.

    Jesper
  • Anders W. 19. juni 2021 kl. 23:50
    Så fik jeg sprunget ud og lavet denne ret til gæster. Jeg skal love for den tog kegler 😊
    Den kommer jeg helt sikkert til at lave igen.
  • Jesper Vollmer 22. juni 2021 kl. 18:51
    Hej Anders,

    Fantastisk at høre! Det gør mig bare glad 💪
  • Jette F. 31. august 2021 kl. 10:21
    Denne fiskelasagne smager lige som den skal…og det er pragtfuldt. Og den blev næsten bedre dagen derpå. Endnu en ret på ynglingslisten. Tak, Jesper.
    Vh Jette
  • Jesper Vollmer 31. august 2021 kl. 11:31
    Hej Jette,

    Dejligt at fiskelasagnen faldt i god jord! Wuhu 💪
  • Irene S. 4. november 2021 kl. 21:08
    Bliver rejer ikke for hård at tykke i.
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 12:24
    Hej Irene,

    Nu hvor rejerne jo selvfølgelig er pillede, så bliver de ikke hårde, da de ligger sammen med sovsen, som gør dem dejligt saftige. Men hvis du tvivler på konsistensen, kan du altid udelade dem 😊

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.