Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fisk i ovn og du får hele opskriften. Bliv medlem

Fisk i ovn

Start med at skylle og rense dine grøntsager.  Skær tomaterne groft ud, og del porrerne i stykker af 5 cm. Halvér jordskokkerne, og skær sweet potatoes i fingertykke stykker.  Kom godt med olie, salt og peber ud over det hele.  Sæt det i ovnen ved...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

30 kommentarer

  • Anne-Lise T. 11. november 2021 kl. 23:09
    Ser meget spændende ud. Jeg er normalt meget dårlig til at lave spændende fiskeretter, så jeg glæder mig til at prøve denne. Tak Jesper
  • Irma B. 12. november 2021 kl. 07:04
    Den prøver jeg i morgen.
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 13:39
    Hej Irma,

    Hvordan gik det? 😍
  • Irma B. 16. november 2021 kl. 20:25
    Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺
  • Irma B. 16. november 2021 kl. 20:25
    Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺
  • Irma B. 16. november 2021 kl. 20:25
    Hej Jesper, den må vente til på lørdag vi fik en invitation☺☺
  • Jesper Vollmer 17. november 2021 kl. 12:54
    😊😊😊
  • Irma B. 21. november 2021 kl. 09:54
    Hej Jesper
    Så fik vi den prøvet, og den smagte fantastisk, dog er jeg ikke så meget for de søde kartofler,men ellers en fin ret og dejligt man kan se hvor meget der skal købes ind når man kun er 2 i familien😊😊
  • Helle B. 12. november 2021 kl. 08:17
    Super lækkert, den skal vi have i aften, tak for dig!
  • Skjold C. 12. november 2021 kl. 09:47
    Kommer på bordet snarest!
  • Anna M. 12. november 2021 kl. 19:01
    Tak Jesper for en dejlig opskrift, det var virkelig en dejlig smagsoplevelse 👍
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 13:43
    🙏🙏🙏
  • Hanne B. 13. november 2021 kl. 13:48
    Hej Jesper...

    Først et stort tillykke til Annette...

    Så nu til maden:-) fåes disse skønne bøftomater også i f.eks. Føtex eller Meny??

    Spændendende med en fiskeret, den skal prøves....

    Mvh Hanne
  • Jesper Vollmer 17. november 2021 kl. 12:42
    Hej Hanne,

    Mange mange tak 😍
    Bøftomaterne har jeg købt i grønthandleren i Torvehallerne, men du kan også få dem i fx. Meny.
  • Lisbeth v. 14. november 2021 kl. 06:29
    Den fiskeret fik vi i går. Jeg købte kulmule og det smagte pragtfuldt. At man ikke behøver at skrælle de søde kartofler og især jordskokkerne gjorde det så meget lettere.
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 13:44
    Hej Lisbeth,

    Lyder bare lækkert! 🙏
  • Bjarne R. 14. november 2021 kl. 18:27
    Hej Jesper.
    Jeg har lavet din opskrift med Fjæsing....ååååååe det var godt.
    Takker for opskriften.
    Vh. Bjarne
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 13:44
    Hej Bjarne,

    Jeg takker for din kommentar 🙏
  • Dan M. 16. november 2021 kl. 15:10
    Hej Hanne. Servicemeddelelse.
    Læser at du har efterspurgt bøftomater. Har netop købt dem i Superbrugsen til denne ret i aften.
  • Jesper Vollmer 17. november 2021 kl. 12:49
    🙏 🙏 🙏
  • Joan S. 17. november 2021 kl. 15:05
    Hej Jesper
    Hvor har du din bradepande fra ?
    Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
    På forhånd tak.
    Hilsen Joan
  • Joan S. 17. november 2021 kl. 15:05
    Hej Jesper
    Hvor har du din bradepande fra ?
    Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
    På forhånd tak.
    Hilsen Joan
  • Joan S. 17. november 2021 kl. 15:05
    Hej Jesper
    Hvor har du din bradepande fra ?
    Sådan har jeg jagtet længe,- uden held!!
    På forhånd tak.
    Hilsen Joan
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 11:00
    Hej Joan

    Den er fra Hay. Jeg tror desværre, den er udgået, men måske kan du være heldig at finde den et sted.

    Jesper
  • Dan M. 17. november 2021 kl. 16:58
    Hej Jesper
    Så fik jeg prøvet din opskrift på 'rødder' og fisk. Jeg fulgte den slavisk, som jeg altid gør med opskrifter, for så efterfølgende at justere i forhold til hvad vi kan lide, hvis der er noget at justere. Her er ingen justering nødvendig😊
    Hvor er den enkel, hurtig, smagfuld og i øvrigt flot for øjnene, når man betragter fadet med alle disse dejlige farverige grøntsager med fisken liggende oven på👌
    Ud over at saften er smagfuld, så er det en lille genistreg med den nøddeagtige smør der lige knækker smagen yderligere i positiv retning. Super opskrift til at variere hverdagens madlavning - Tak👏👏👏
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 11:01
    For faen Dan hvor er det rar læsning. Jeg bliver helt glad ned i maven.

    Det er jo præcis den reaktion, jeg drømmer om, når jeg lægger nye opskrifter ud.

    Tak 🙏🏼
  • Jette A. 18. november 2021 kl. 18:31
    Hej Jesper.
    Tak for en utrolig velsmagende fiskeret, vi spiste kulmule.
    Spændende grøntsagsblanding med overraskende god smag….og himmelsk smørsovs.
    Det skal vi have igen!
    Venlig hilsen
    Jette
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 11:02
    SÅDAN Jette

    Jeg elsker, at det faldt i god jord.

    Tak 🙏🏼
  • hanne b. 25. november 2021 kl. 08:54
    Hej Jesper!
    Vil jeg kunne bruge skrubbefileter, jeg har en masse som min mand har fanget i Isefjorden😋
  • Jesper Vollmer 26. november 2021 kl. 10:21
    Ja det kan du sagtens. De skal selvfølgelig bare ikke have ligeså lang tid, da de jo ikke er ligeså tykke.

    Men det vil smage smadder godt...

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.