Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Fish´n chips og du får hele opskriften. Bliv medlem

Fish´n chips

Start med dejen, da den skal hvile.  Pisk alle ingredienserne sammen undtagen æggehviderne. Sæt dejen i køleskabet, imens du laver alt det andet.  Sauce tartar:Pisk mayo og yoghurt sammen med sennep. Hak både cornichoner og kapers. Jeg bruger...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

12 kommentarer

  • Judy M. 15. maj 2020 kl. 17:11
    Hej Vollmer
    Er det ligemeget hvilken øl der skal i? Jeg har et stort fiskestykke af en Lange liggende i fryseren. Kan jeg bruge den?
    Vh. Judy
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 06:46
    Hej Judy

    Ja du kan bruge den øl, du vil... Og Lange kan su sagtens bruge også.

    Jesper
  • Dorte S. 1. juli 2020 kl. 18:43
    Hej Jesper!
    Hvor mange personer er opskriften til?
    Venlig hilsen
    Dorte
  • Helle B. 7. oktober 2020 kl. 13:17
    Kan man stege dem på panden.
  • Jesper Vollmer 8. oktober 2020 kl. 10:58
    Hej Helle

    Det bliver svært med den dej. Så skal der i hvert fald meget fedtstof på panden. Men tror det vil flyde ud for dig.

    Jesper
  • Birgit T. 1. januar 2021 kl. 22:42
    Uhmmm, sindssygt lækkert her på årets første dag, mums 😋 tartar sovsen var 👌
  • Charlotte N. 20. februar 2021 kl. 12:30
    Vi fulgte opskriften, men dejen faldt af fisken da vi skulle friturestege den. Har du bud på hvad der kan være gået galt. Det var en rigtig god torskefilet vi brugte. Jeg stoppede self med at ødelægge alt fisken, og stegte resten på panden. Vi fik fisk, men ikke som fish and chips. Kartoflerne i ovnen blev ret godt :-)
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 14:31
    Hej Charlotte

    Det lyder underligt. Det første der falder mig ind er, om fisken måske har været våd, da du dyppede den i dejen.

    Hvis det er optøet torsk, vil der helt sikkert være en våd overflade på den, når den er tøet op.

    Alternativt, hvis man vil være HELT sikker på, at dejen ikke render af, kan man vende fisken i mel, inden man vender den i dejen. Lidt ligesom en alm. panering.

    Håber det giver mening...

    Jesper
  • Hanne N. 9. marts 2021 kl. 15:00
    Hvilken olie bruger du til fisken
  • Jesper Vollmer 11. marts 2021 kl. 15:59
    Hej Hanne

    Undskyld det sene svar.

    Jeg burger vindruekerneolie.

    Jesper
  • Hanne N. 11. marts 2021 kl. 20:22
    Vil du foretrække vindruekærne olie frem for raps olie?
  • Jesper Vollmer 11. marts 2021 kl. 22:35
    Hvis det er den billige og smagsneutrale rapsolie kan du sagtens bruge den.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.