Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Dahl. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Dahl

Dahl

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Snit løg og hvidløg i tynde skiver. Skræl ingefæren, og skær den i små tern. Det samme med gulerødderne.  Rist alt det af i lidt olivenolie, til det får lidt farve. I med de tørre krydderier, og steg dem kort med. Skyl linserne under koldt vand i en...

Billeder fra opskriften

IMG_5689.jpg

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Mette H.

    Rigtig lækker opskrift. Vi valgte også at putte gulerødder i som du foreslår. Men også lidt chiliflager.

    • Jesper Vollmer

      Tak Mette
      Jeg syntes da eller også jeg havde puttet gulerødder i min. Og det havde jeg også. havde bare glemt at skrive det i ingredienslisten OG at beskrive det. Men jeg kan se dem i billederne og i filmen... ups !
      Så tak igen, det er hermed rettet til.
      Jesper

  • Linda j.

    Nøj det smagte godt

  • Helle J.

    Det. Ikke være dejligt med en opskrift på naanbrød ...

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Jo det kunne jeg godt forestille mig senere. Jeg lavede retten her, som jeg selv ville gøre til familien nu og her. Men jeg kan sagtens forstå, at man gerne vil kunne lave det hele fra bunden, hvis man har tiden... Jeg skal huske det.
      Jesper

  • Peter K.

    Har aldrig lavet vegetarisk ret før. Men for F..... det smager godt. Mangler lidt salt, men dejligt man kan tilføje det. Har selv lavet naans til - de er gode, og vi sidder og venter, mens vi nyder naan sammen med raita'en. Fabelagtig opskrift Jesper.

    • Jesper Vollmer

      Hej Peter
      Vegetarisk mad kan smage hammergodt!! Er glad for at du nød opskriften! :D
      Lyder også lækker med hjemmelavet naan!
      Jesper

  • Linda j.

    Skal igen igen lave dhal men de nanbrød er det bare mel salt vand og bagepulver og så på en pande med olie ???

  • Linda j.

    Skal igen igen lave dhal men de nanbrød er det bare mel salt vand og bagepulver og så på en pande med olie ???

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.