Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Club Sandwich og du får hele opskriften. Bliv medlem

Club Sandwich

Sæt kyllingelårene over i kogende vand med salt og laurbær. Lad dem simre i 45 min. til 1 time. Tag dem op af suppen, og lad dem køle lidt af, inden du plukker kødet af benene. Lav små tern af løg og æbler, og steg dem af i lidt olie, til det får...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

22 kommentarer

  • Kate H. 27. maj 2021 kl. 16:39
    Det ser da bare så lækkert ud. Synes det er så sjovt at følge dig, når du lige tryller lidt go mad frem... Alle de pudsige udtryk og ideer er bare så fint.
    PS jeg er lidt glad for, at jeres drenge er så store, at de kan sige fra mht madpakken 😂🇩🇰
    Tak for lækker Clubsandwich, den skal prøves i weekenden 🙏
  • Helene H. 27. maj 2021 kl. 16:53
    Det ser vildt lækkert ud, og må absolut prøves 😊👍🏻
    Hvad hedder det røde krydderi du drysser over til sidst?
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 17:04
    Hej Helene,

    Det er et krydderi, som jeg tit anvender i mine retter: Piment d'esplette. Det er en chilipaprika som er lidt stærk, men samtidig meget elegant og har en letrøget smag, som er super til at fremhæve de andre smage i din ret.

    Link: https://loegismose.dk/piment-despelette-krydderi--45g/p/60488
  • Helene H. 27. maj 2021 kl. 17:07
    Fantastisk, tak.
  • Tina C. 27. maj 2021 kl. 17:08
    Mums, den skal prøves😊
  • Diana B. 27. maj 2021 kl. 22:21
    Hej.
    Tak for en god madklub og en brilliant idé med kokkeskole på video!

    Maden ser dejlig ud; hvad er det røde krydderi, der drysses med bl. a. til sidst? Jeg har ikke helt kunnet høre, hvad det hedder.
  • Vibeke S. 27. maj 2021 kl. 23:58
    Jesper har lagt et link, 2 spørgsmål højere oppe <3
  • Kirsten H. 28. maj 2021 kl. 18:32
    Uhm 😁 lækkert 🥪
  • Helle N. 29. maj 2021 kl. 11:14
    jeg tænker på hvor længe kan dressingen holde på køl? den sandwich ser bare så LÆKKER ud, at den allerede er skrevet på min mad plan 2 gange næste uge. :) :) Helle
  • Jesper Vollmer 30. maj 2021 kl. 12:18
    Hej Helle,

    Det er også bare en lækker sandwich. Dejligt den er røget på madplanen hele 2 gange.

    Angående dressingen, vil jeg sige omkring de 2-3 dage....men så længe den smager fint, skal den da bare spises! 😄

  • Inger M. 2. juni 2021 kl. 15:55
    Hej Jesper
    Jeg kan ikke tåle karry, kan man bruge noget andet evt sennep eller har du et andet forslag. Chili dur heller ikke.
    Kh Inger
  • Jesper Vollmer 4. juni 2021 kl. 14:37
    Hej Inger,

    Du kan lave dit eget blandingskrydderi... noget gurkemeje, spidskommen, stødt korianderpulver og så lidt muskat eller kardemomme til at smage efter.

    Det bliver også super lækkert! 😋
  • Jonna v. 4. juni 2021 kl. 09:36
    Hej, jeg har ved fejl købt kalkunlår 😕 ville høre om fremgangsmåden er den samme ?
  • Jesper Vollmer 4. juni 2021 kl. 14:39
    Hej Jonna,

    Fremgangsmåden er den samme. Lad mig høre hvordan det går! 😁
  • Tine F. 6. juni 2021 kl. 20:38
    Vi har lige fået disse til aftensmad - super lækre. Det var en succes hos familien 😋😃

    Smil fra Tine
  • Jesper Vollmer 7. juni 2021 kl. 13:56
    Hej Tine,

    Glad for det var en succes! Vi er også vilde med det herhjemme 😜
  • Signe 11. september 2021 kl. 16:56
    Hej Jesper
    Måske er det bare mig, men burde der også stå brød på ingredienslisten?
    Jeg glæder mig til at prøve opskriften :-)
    vh Signe
  • Jesper Vollmer 12. september 2021 kl. 14:33
    Hej Signe,

    Der står ikke brød på ingredienslisten. Er lidt i tvivl om din kommentar 😁

    Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes !
  • Signe 19. september 2021 kl. 07:08
    Det jeg mente var; da jeg skrev ned fra ingredienslisten til min indkøbsseddel, sådan lidt slået hjernen fra. Vågnede min hjerne dog lidt op, og mente jeg skulle tilføje brød til mine indkøb, selvom det ikke var nævnt på ingredienslisten :-).

    Det smagte vildt skønt, dem jeg skal helt klar lave igen. MUMS.

    -Det er så hyggeligt at se filmene, imens jeg laver maden, både fordi der kommer gode tips undervejs fx har jeg opdaget at "lidt" salt er meget mere end jeg troede :-).
    Det giver også madglæde, jeg har måske ikke helt lyst til at lave mad lige når jeg skal igang, men som en anden træner motivere du mig, med din glæde ved at lave god mad, det smitter. Og det er hyggeligt. TAK. vh Signe
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 18:27
    Hej Signe,

    Ahhh det giver bedre mening 😂

    Jeg er glad for at høre, at de faldt i god jord!

    Og TAK for ros - det varmer og motiverer os til at lave de bedst mulige videoer til jer. Hvis du er vild med at have en form for kokketræner, tilbyder vi både diverse events og kokkeskole! Så kan vi lave mad sammen in real life....

  • Magnus 26. oktober 2021 kl. 17:11
    Hej Jesper.
    Jeg var en af dem der ønsket om du ville lave Club Sandwich og nu har jeg lavet den nam nam siger jeg. Jeg skrev om du kunne lave en dressing der smagte af karry og det har du gjort jeg har aldrig smagt så god en Club Sandwich, så ja du gør det igen og igen tak for en god klub
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 11:02
    Hej Magnus,

    Den kommentar gjorde da bare lige min torsdag endnu bedre!
    Mange tak. Er glad for du var tilfreds med resultatet og tak fordi du er aktivt med i klubben🙏🏼

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.