Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ciabbotola og du får hele opskriften. Bliv medlem

Ciabbotola

Skær løg og peberfrugter i grove tern. Steg dem af i en stor gryde i olivenolie i ca. 10 min. De skal bare sådan falde lidt sammen.  Skær pølserne over, og pres farsen ud af tarmen. Kom de grove stykker pølser op i gryden.  Skær courgetter og...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

12 kommentarer

  • Carsten I. 28. oktober 2021 kl. 14:00
    Kommer på bordet i aften...Er det almindelig grønkål eller palmekål du putter i?
    Evt. et alternativ til den bløde Pecorino, hvis ikke den lige er i mit Supermarked.
    Tomater og kål mangler i ingredienslisten:-)
    /Carsten
  • Jesper Vollmer 28. oktober 2021 kl. 14:01
    Tak Carsten... Retter lige til.

    Osten kunne også være en Comté eller en Canthal.
  • Lisbeth L. 29. oktober 2021 kl. 17:48
    Øhh er i gang med retten, men der står intet om hvornår kålen skal i 🤔
  • Carsten I. 29. oktober 2021 kl. 19:08
    Nok ikke den pæneste ret jeg har lavet, men for dælen da det smagte godt.
    Blød Pecorino kunne jeg ikke finde, så det blev en Tomme de Savoie.
    Salsiccia med fennikel gav en god eftersmag af anis…og ja, nu er jeg også medlem af Piment d´espalette klubben😀
  • Wanda K. 28. oktober 2021 kl. 17:13
    Hej Jesper
    Kan retten varmes op
    Evt fryses
    Mvh Wanda
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 16:37
    Hej Wanda,

    Det kan man godt. Bare vær opmærksom på at æggene kan miste noget af sin konsistens pga. de jo gør retten lidt mere våd 😁
  • Emma M. 28. oktober 2021 kl. 18:06
    Ser rigtig godt ud og må prøves. Kan man erstatte pølsen med noget andet, når vi nu ikke er så vilde med dem…. eller er det synd for retten?
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 16:37
    Hej Emma,

    Det kan man godt - jeg har faktisk bare freestylet. Normalt er der ikke kød i, så det behøver man ikke. Man kan også bruge andre pølser, bacon osv.
  • Eva Ø. 31. oktober 2021 kl. 20:15
    Virkelig en lækker ret😋 Tænkte at den ikke kunne have meget smag med alle de neutrale grøntsager, men retten var fuld af smag og rigtig lækker.
  • Eva Ø. 31. oktober 2021 kl. 20:15
    Virkelig en lækker ret😋 Tænkte at den ikke kunne have meget smag med alle de neutrale grøntsager, men retten var fuld af smag og rigtig lækker.
  • Eva Ø. 31. oktober 2021 kl. 20:15
    Virkelig en lækker ret😋 Tænkte at den ikke kunne have meget smag med alle de neutrale grøntsager, men retten var fuld af smag og rigtig lækker.
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 11:07
    Hej Eva,

    Ja det kan være lidt en smags 'snyderet' ;)

    Tak for ros. God torsdag! 🤩

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.