Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Choucroute

4
  • 2 stk. skalotteløg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dusk timian
  • 10 stk. peberkorn
  • 1 glas hvidvin
  • 1 dåse surkål
  • 4 skiver flæsk
  • 4 stk. grove pølser
  • 4 stk. gulerødder
  • 12 stk. kogte kartofler
  • 4 spsk. grov sennep
  • 4 spsk. hakket persille

Snit løg og hvidløg, og sautér det af i lidt olie eller smør.

Kom en dusk timian, peberkorn og et glas hvidvin ved. Lad det koge op, inden kålen kommer i. Kom bare alt væden fra dåsen med. 

Steg flæsket af i mindre stykker, så det lige får lidt farve, og kom dem med op i kålen, sammen med gulerødderne. 

Damp det hele sammen under låg i 15-20 min, imens pølserne steges gyldne på panden. Vend det hele sammen med kartoflerne, og smag godt til med salt og peber.

Servér det med hakket persille og grov sennep. 

 

 

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

6 kommentarer

  • Helle R. 7. april 2020 kl. 23:52
    Så har jeg prøvet det med, har ellers aldrig brugt surkål. Fungerer fint med tilbehør af sennep, rødbeder og rugbrød. Minder mig om skipperlabskovs eller gammeldags gule ærter - et herre-ret.
  • Jesper Vollmer 8. april 2020 kl. 10:01
    Så skrev du også lige herinde ;)

    Jeg elsker også kålen her. Vildt hvor godt dåsemad kan smage ikk´?
  • Claus H. 18. december 2020 kl. 20:38
    Hej Jesper,
    Jeg har netop meldt mig og måtte prøve at lave choucroute. Fantastisk.
    Tak

    Claus
  • Claus H. 18. december 2020 kl. 20:41
    Undrede mig at du nævner kartofler i videoen men ikke i opskriften?
  • Mogens A. 4. april 2021 kl. 12:45
    Hvor meget flæsk beregner du, jeg kan ikke se, at det fremgår af opskriften?
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 09:39
    Det retter jeg lige til. Men regn med 4 skiver til 4 pers.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.