Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Chili Con Carne og du får hele opskriften. Bliv medlem

Chili Con Carne

Denne gang laver jeg dobbelt portion. Altså til ca. 8 pers. Når jeg nu alligevel er igang.  Vi skal ha´ gang i alle de kraftige smage her... Og der skal bruges ting som: kaffe, chokolade og øl. Det er med til at give dybde og bitterhed.  Brun i din...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

32 kommentarer

  • Gitte S. 6. september 2020 kl. 19:00
    Det var et hit.......men næste gang skal jeg nok lige tjekke styrken på de indkøbte chili🥴🥵. Tilføjede dog lidt gulerødder - det kan vi nemlig godt lide. Tak for endnu en god opskrift.
  • Jesper Vollmer 7. september 2020 kl. 10:05
    Hej Gitte

    Ja der kan være kæmpe forskel på chili i styrken. Sørg du bare Chili-Klaus om det ☺️

    Jesper
  • Birgitte T. 13. september 2020 kl. 07:07
    Jeg troede jeg var ekspert på Chili con carne . . . Indtil denne opskrift kom forbi! Perfekt balance mellem ingredienserne.
  • Pia W. 17. september 2020 kl. 14:53
    Hej Jesper
    Skal prøve denne overlækre chili 😃. Hvormange personer er opskriften til?
    Tænker at servere en grov kålsalat til.
    Mvh. Pia
  • Pia W. 17. september 2020 kl. 14:57
    Har set nu at du skriver ca.8 personer. Glæder mig til at prøve opskriften 🤗
    Mvh. Pia
  • Peter F. 17. september 2020 kl. 15:21
    Lyder godt... undskyld jeg aldrig fik svaret dig.

    Men husk den smager godt, så det er ikke sikkert, at antallet passer 😜

    Jesper
  • Pia W. 17. september 2020 kl. 20:45
    Nemlig, jeg tænker også at lave x 3 mængde til 16 personer 😊
  • Nete A. 12. oktober 2020 kl. 17:32
    Hej Jesper, har lavet en del chili con carn'er, denne er så absolute den bedste. Jeg ofrede en Mikkeller chocolate stout på retten, ved ikke hvordan den smager med alm. Øl men denne smagte fantastisk. 1000 Tak.
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 13:27
    Fedt Nete...

    Men ok det er måske lidt overkill med den dyre øl der. Det er bare humlen og bitterheden fra øllen, du gerne vil ha´ i din chili. Men tænker ikke, det har gjort den dårligere 😜

    Jesper
  • Christina A. 4. januar 2021 kl. 18:56
    Kære Jesper. Tak for mad, det smagte skisme godt! Bønnerne var en overvinding der hurtig blev gjort til skamme. Jeg havde et glas Ajvar relish i forvejen, så den fik 3-4 skeer i stedet for at købe rød peberfrugt!
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 18:46
    Fandme i orden Christina...

    Elsker når børn får udvidet horisonten.

    Jesper
  • Christina A. 6. januar 2021 kl. 22:28
    🤣😂 nej der står bønnerne. Det var sgu mig og manden der fik udvidet vores horisont👍
  • Mette D. 2. februar 2021 kl. 09:38
    Hej Jesper. Er ny i dette forum, så måske er det et selvfølgelig spørgsmål. Har 2 mindre børn. Kan jeg skifte frisk Chili ud med tørret for at den ikke bliver for stærk?
    Pft
  • Jesper Vollmer 3. februar 2021 kl. 16:22
    Hej Mette

    Tørret kan skam være mindst lige så stærk som friske, men du kan tilsætte lidt ad gangen af enten eller, og smage dig frem. Det ville jeg gøre...

    Jesper
  • Trine K. 3. februar 2021 kl. 19:34
    Hold nu bøtte en lækker opskrift!
    Jeg er ret ny herinde, det er den første opskrift jeg har prøvet, så nu glæder jeg mig endnu mere til at prøve flere opskrifter af :)
    Jeg smed 4-5 gulerødder i i store chunks, og gav den lige lidt friske koriander ovenpå den gavmilde klat creme fraiche.
    Tak for en perfekt opskrift (jeg var ret nervøs for kaffen, det behøvede jeg ikke at være) og de hyggelige, inspirerende og smukke videoer. Med dem er det ekstra sjovt at lave mad!
  • Jesper Vollmer 5. februar 2021 kl. 13:22
    SÅDAN Trine...

    Blir´sgu så glad, når jeg hører sådan noget !

    Keep it up !

    Jesper
  • Connie B. 7. februar 2021 kl. 12:48
    Her elsker vi Chili Con Carne. Især er det min mands livret.
    Efter en skøn og frisk dag, med børnebørn på kælkebakken, var det perfekt, at afslutte med Chili Con Carne efter din opskrift.
    Manden gav straks en 👍..SÅ er den god!
  • Connie B. 7. februar 2021 kl. 12:50
    Her elsker vi Chili Con Carne. Især er det min mands livret.
    Efter en skøn og frisk dag, med børnebørn på kælkebakken, var det perfekt, at afslutte med Chili Con Carne efter din opskrift. Jeg brugte skært kød istedet for oksefars. Det blev den bestemt ikke dårligere af.
    Manden gav straks en 👍..SÅ er den god!
  • Jesper Vollmer 7. februar 2021 kl. 13:55
    Wuhuuu Connie !

    Fantastisk...

    Jesper
  • Laila T. 25. marts 2021 kl. 09:55
    Tak for himmelsk opskrift. Skal helt sikkert laves igen.
    Hilsen fra Laila
  • Heidi D. 15. april 2021 kl. 15:12
    har planer om at lave dette i weekenden, da jeg har en af mine drenge hjemme som jeg ved elsker chili con carne....

    jeg sad og kiggede ingredienser, og lægger mærke til der står 8 fed hvidløg det er i sig selv meget i mit hoved, men når jeg så samtidig ser billederne, så er det ikke et tradiotions hvidløg der der bliver hakket, det er jo disse "et" feds hvidløg som jeg også gerne bruger her hjemme, som om ikke bare svare til et fed.

    men nu er spørgsmålet skal der virkeligt hele 8 fed i?
    og hvis jeg bruger disse "et" fed hvidløg hvor mange skla jeg så bruge?
  • Jesper Vollmer 20. april 2021 kl. 13:27
    Hej Heidi

    Undskyld det sene svar.

    Jeg kan godt forstå, du spørger.

    Jeg bruger meget sjældent traditionelle hvidløg. Det er kun på panden til bøffer eller lign. Det kunne også være til kalveskanken eller osso buco fra klubben.

    Men jeg skriver altid mængderne i opskrifterne, med almindelige hvidløg, da det oftest er det, folk har derhjemme.

    Jeg plejer at bruge omregningstallet 4 alm. fed svarer til ét solohvidløg.

    Gir´ det mening?

    Jesper
  • Heidi D. 20. april 2021 kl. 13:37
    Hej igen
    ja det giver fint mening, måske jeg skal rette i min omregning, jeg plejer at regne dem for ca. 3 fed og så tager jeg et halvt når jeg skal bruge et fed for det andet er svært at dele.
    så 4 fed i en er meget lettere.

    Vi fik lavet chili con carnen, jeg købte alm. hvidløg for at være sikker, og så brugte vi resten af det i tortilla i går, et hit for mig, ikke helt for ungerne, de er ikke alle lige så glade for bønnerne ....griner
  • Jesper Vollmer 21. april 2021 kl. 12:38
    Lyder godt...

    De unger der de skal bare lære at spise bønner... 😜

    Jesper
  • Britt C. 14. juni 2021 kl. 20:46
    Hvilken fedtprocent har oksekødet?
  • Jesper Vollmer 22. juni 2021 kl. 18:39
    Hej Britt,

    Beklager det sene svar..

    Jeg bruger en pænt høj fedtprocent - gerne 12% eller højere 😁
  • Carsten R. 16. juli 2021 kl. 17:55
    Hej Jesper

    Super lækker ret, som i den grad lækker !! :)

    Lige en lille ting angående Chili... det stærke i en chili sidder i frøstolen/kødet og IKKE i frøene :)

    Rigtig god sommer

    Mvh
    Carsten Røjgaard
  • Helle H. 21. august 2021 kl. 19:55
    Hvis man ikke måler chokoladen i en "håndfuld" men i gram - hvor meget skal jeg da bruge?

    Bh. Helle
  • Jesper Vollmer 24. august 2021 kl. 10:16
    Hej Helle,

    Mine opskrifter i Klub Vollmer opfordrer ofte til en lidt laissez faire tilgang, når det kommer til perfekte mål og afvejninger. En håndfuld chokolade med lidt til eller fra, gør intet, men jeg vil sige, at det nok svarer til 50g.

    Håber opskriften falder i god jord. Velbekomme 😁

  • Helle H. 24. august 2021 kl. 21:01
    Tak 😊 kom nok lidt rigeligt i 😇
  • Jette F. 31. august 2021 kl. 10:22
    Vores nye livret😋😋😋😋
  • Gudrun H. 8. september 2021 kl. 20:21
    Absolute den beste - tak 😊

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.