Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Chevre Chaud og du får hele opskriften. Bliv medlem

Chevre Chaud

Dette er en ret hurtig ret.  Tænd ovnen på 210 grader, Den tid det tager for osten at gratinere i ovnen, kan du sagtens nå at lave resten af salaten klar på.  Skær dine brød i ca. 1 cm. tykke skiver. Fordel dem på en bageplade evt. på lidt...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

16 kommentarer

  • Aksel o. 15. april 2020 kl. 16:32
    Hej Jesper
    Hvor mange personer er fin opskrifter til ?
    Mvh Kirsten Jochumsen
  • Jesper Vollmer 15. april 2020 kl. 21:59
    De er typisk til 4 personer. Nogengange skriver jeg, når det er til flere end det...

    Jesper
  • Susan Æ. 30. april 2020 kl. 13:48
    Hej, jeg har forgæves prøvet at købe Piment d ´Espalette i Føtex og Superbrugsen,
    har bestilt det hos Løgismose, men hvad bruger jeg i stedet for, har planer om at prøve det i morgen. Hilsen Susan
  • Jesper Vollmer 30. april 2020 kl. 14:40
    Hej Susan

    Hvis du har lidt paprika, ken du godt bruge det.

    Jesper
  • Ida A. 30. april 2020 kl. 17:27
    Hej Jesper
    Elsker dine opskrifter - nogle tips til at vælge olivenolie? Ida
  • Jesper Vollmer 1. maj 2020 kl. 23:47
    Hej Ida

    Olivenolien er en stor jungle.

    Det er med at smage sig frem. Nogen er til de unge og "grønne". og andre til de mere modne.

    Det kommer meget an på, hvad du godt kan li´ ☺️
    Jeg er glad for en der hedder: Mosto d´Oro

    Jesper
  • Ida A. 2. maj 2020 kl. 09:48
    Tak
  • Tonnie H. 17. juli 2020 kl. 15:41
    Hej Jesper Vi kan desværre ikke med gedeost. Er der en anden ost som du kan anbefale?

    TAK

    Tonnie
  • Jesper Vollmer 20. juli 2020 kl. 12:40
    Hej Tonnie

    Jeg har ikke prøvet at lave retter sem denne uden gedeost. Men der er masser af oste derude, som smager dejligt ved gratinering. Jeg kan sagtens forestille mig en lidt fast rødkitost, ville være velegnet. Arla Unika laver en lækker en, der hedder Rød Løber.

    Risikoen kan være, at den smelter for hurtigt ud. Men det må du eksperimentere lidt med.

    Held og lykke.

    Jesper
  • Tonnie H. 20. juli 2020 kl. 13:14
    Tak for det. Det vil jeg prøve.

    Vh
    Tonnie

  • Heidi T. 10. oktober 2020 kl. 19:04
    Hej Jesper
    Et måske dumt spørgsmål...er æbleeddike det samme sim æblecidereddike?
    Kan man bruge brie i stedet for gedeost?
    Kh Heidi
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2020 kl. 14:00
    Hej Heidi

    Jeg bruger faktisk begge del i mit køkken. Jeg googlede mig lige til det her:

    "Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft. Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider, og derefter er syrnet til en eddike. Smagen er mild, delikat og sammensat, ligesom smagen af vin. Æbleeddike er mere sødlig og smager mere af frugt og most".

    Brien tror jeg, vil smelte meget ud, men du kan jo give det et skud.

    Jesper
  • Heidi T. 13. oktober 2020 kl. 18:52
    Jeg prøver mig frem. Tusinde tak for svar
    Kh Heidi
  • Magnus 10. maj 2021 kl. 16:04
    Hej Jesper
    SUPER ret vi er fan af denne her , den er hurtig at lave, den smager super, alt er godt ved den vi laver den mindst 2-3 om mdr. så 10000 gange tak for denne lækre ret. Og dit piment d'espelette er også super fx til hasselback kartofler👍😋
  • Merete H. 14. august 2021 kl. 23:27
    Hej Jesper.
    Tak. Der var den - altså den smag jeg har ledt efter. Bestiller altid retten når vi er i Frankrig og har forgæves prøvet at ramme smagen her hjemme.
    Merete
  • Jesper Vollmer 17. august 2021 kl. 16:30
    Hej Merete,

    Wihuuu, det var da bare fedt!

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.