Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Chevre Chaud. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Chevre Chaud

Chevre Chaud

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Dette er en ret hurtig ret.  Tænd ovnen på 210 grader, Den tid det tager for osten at gratinere i ovnen, kan du sagtens nå at lave resten af salaten klar på.  Skær dine brød i ca. 1 cm. tykke skiver. Fordel dem på en bageplade evt. på lidt...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2020-01-16 kl. 15.22.56.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Aksel o.

    Hej Jesper
    Hvor mange personer er fin opskrifter til ?
    Mvh Kirsten Jochumsen

  • Jesper Vollmer

    De er typisk til 4 personer. Nogengange skriver jeg, når det er til flere end det...
    Jesper

  • Susan Æ.

    Hej, jeg har forgæves prøvet at købe Piment d ´Espalette i Føtex og Superbrugsen,
    har bestilt det hos Løgismose, men hvad bruger jeg i stedet for, har planer om at prøve det i morgen. Hilsen Susan

    • Jesper Vollmer

      Hej Susan
      Hvis du har lidt paprika, ken du godt bruge det.
      Jesper

  • Ida A.

    Hej Jesper
    Elsker dine opskrifter - nogle tips til at vælge olivenolie? Ida

    • Jesper Vollmer

      Hej Ida
      Olivenolien er en stor jungle.
      Det er med at smage sig frem. Nogen er til de unge og "grønne". og andre til de mere modne.
      Det kommer meget an på, hvad du godt kan li´ ☺️
      Jeg er glad for en der hedder: Mosto d´Oro
      Jesper

  • Ida A.

    Tak

  • Tonnie H.

    Hej Jesper Vi kan desværre ikke med gedeost. Er der en anden ost som du kan anbefale?
    TAK
    Tonnie

    • Jesper Vollmer

      Hej Tonnie
      Jeg har ikke prøvet at lave retter sem denne uden gedeost. Men der er masser af oste derude, som smager dejligt ved gratinering. Jeg kan sagtens forestille mig en lidt fast rødkitost, ville være velegnet. Arla Unika laver en lækker en, der hedder Rød Løber.
      Risikoen kan være, at den smelter for hurtigt ud. Men det må du eksperimentere lidt med.
      Held og lykke.
      Jesper

  • Tonnie H.

    Tak for det. Det vil jeg prøve.
    Vh
    Tonnie

  • Heidi T.

    Hej Jesper
    Et måske dumt spørgsmål...er æbleeddike det samme sim æblecidereddike?
    Kan man bruge brie i stedet for gedeost?
    Kh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi
      Jeg bruger faktisk begge del i mit køkken. Jeg googlede mig lige til det her:
      "Æbleeddike er eddike, der er tilsat koncentreret æblesaft. Æblecidereddike er æblesaft, som først er gæret til cider, og derefter er syrnet til en eddike. Smagen er mild, delikat og sammensat, ligesom smagen af vin. Æbleeddike er mere sødlig og smager mere af frugt og most".
      Brien tror jeg, vil smelte meget ud, men du kan jo give det et skud.
      Jesper

    • Heidi T.

      Jeg prøver mig frem. Tusinde tak for svar
      Kh Heidi

  • Magnus

    Hej Jesper
    SUPER ret vi er fan af denne her , den er hurtig at lave, den smager super, alt er godt ved den vi laver den mindst 2-3 om mdr. så 10000 gange tak for denne lækre ret. Og dit piment d'espelette er også super fx til hasselback kartofler👍😋

  • Merete H.

    Hej Jesper.
    Tak. Der var den - altså den smag jeg har ledt efter. Bestiller altid retten når vi er i Frankrig og har forgæves prøvet at ramme smagen her hjemme.
    Merete

    • Jesper Vollmer

      Hej Merete,
      Wihuuu, det var da bare fedt!

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.