Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Bouillabaise og du får hele opskriften. Bliv medlem

Bouillabaise

Skær fiskene i grove stykker, og krydr med salt og peber.  Rens muslingerne ved at skylle dem, og fjerne dem, der ikke åbner sig.  Hak løg, hvidløg og porre og sautér det af i lidt olivenolie, til det tager lidt farve.  På med hakket peberfrugt,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

10 kommentarer

  • Lars B. 2. september 2021 kl. 17:48
    Vauw, hvor lækkert, det skal prøves ASAP 🙏🏻😋
  • Dorthe B. 3. september 2021 kl. 16:47
    Til den tilberedning af mayonnaise anvendes almindeligvis HELE æg. Jeg synes bedst om den uden hvider gerne kun med mellemstærk olivenolie til suppe. God ide med kartofler i aiolien, når der ikke serveres (safran-)kartofler til. Tak for endnu en skøn og inspirerende ret . Bedste hilsener Dorthe B.
  • Jan O. 5. september 2021 kl. 17:56
    Hej, jeg slutter mig til heppekoret og syntes det ser lækkert ud og skal prøves. Til mine kære fellow medlemmer vil jeg blot oplyse, at Jespers puremaskine hedder en puremølle og fåes i mange prisklasser. Min er bestilt så jeg håber at kunne forkæle familien næste weekend. Dejligt at se retter med fisk og skaldyr
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 18:20
    Hej Jan,

    Faldt lige over din kommentar. Tak for at dele med de andre medlemmer. Det er skønt at se, når i hjælper hinanden til at lave lækre retter 💪
  • Benjamin G. 18. september 2021 kl. 16:00
    Hej Jesper

    Vi ville meget gerne have opskriften på en rokkevinge
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 18:20
    Hej Benjamin,

    Det bliver skrevet på opskriftslisten 💪
  • Andrea P. 21. september 2021 kl. 22:17
    Mums! Jeg vil lave den til min fødselsdag snart. Kan det være i en alm stor sort gammeldags støbejernsgryde (du ved “den sorte gryde” typen) hvis det er til 10 personer? Og hvad skal vi have til forret så?
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 18:23
    Hej Andrea,

    De kommer jo i mange forskellige størrelser... hvor mange liter er den på?

  • Andrea P. 27. september 2021 kl. 18:34
    8 liter…
  • Jesper Vollmer 5. oktober 2021 kl. 13:54
    Hej Andrea,

    Jeg ville nok låne mormors suppegryde. 8 l. er lige småt nok til 10 pers. Der skal en del til i mængde, inden det skal sigtes...

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.