Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Bouillabaise og du får hele opskriften. Bliv medlem

Bouillabaise

Skær fiskene i grove stykker, og krydr med salt og peber.  Rens muslingerne ved at skylle dem, og fjerne dem, der ikke åbner sig.  Hak løg, hvidløg og porre og sautér det af i lidt olivenolie, til det tager lidt farve.  På med hakket peberfrugt,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 39,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 390,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

4 kommentarer

  • Lars B. 2. september 2021 kl. 17:48
    Vauw, hvor lækkert, det skal prøves ASAP 🙏🏻😋
  • Dorthe B. 3. september 2021 kl. 16:47
    Til den tilberedning af mayonnaise anvendes almindeligvis HELE æg. Jeg synes bedst om den uden hvider gerne kun med mellemstærk olivenolie til suppe. God ide med kartofler i aiolien, når der ikke serveres (safran-)kartofler til. Tak for endnu en skøn og inspirerende ret . Bedste hilsener Dorthe B.
  • Jan O. 5. september 2021 kl. 17:56
    Hej, jeg slutter mig til heppekoret og syntes det ser lækkert ud og skal prøves. Til mine kære fellow medlemmer vil jeg blot oplyse, at Jespers puremaskine hedder en puremølle og fåes i mange prisklasser. Min er bestilt så jeg håber at kunne forkæle familien næste weekend. Dejligt at se retter med fisk og skaldyr
  • Benjamin G. 18. september 2021 kl. 16:00
    Hej Jesper

    Vi ville meget gerne have opskriften på en rokkevinge

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.