Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver BBQ og du får hele opskriften. Bliv medlem

BBQ

Det første du gør er, at sætte kødet ind og braisere i ca. 2 timer. Det gør du ved at krydre med salt og peber og næsten dække det med vand. Kom låg eller staniol over, og sæt det i ovnen ved 180 grader i ca. 1,5 - 2 timer. Tjek om det er mørt.  Ime...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

8 kommentarer

  • Jette A. 28. maj 2020 kl. 16:27
    Hej Jesper.
    Tusind tak for spændende og velsmagende opskrifter, er allerede fan af Bl.a. dit rugbrød.
    Nu vil jeg gerne prøve denne BBQ ret med kylling, da jeg ikke spiser så meget ‘rødt kød’..
    Spørgsmålet er: skal kyllinge stykkerne også braiseres i ovnen inden færdigtilberedningen i ovnen med BBQ saucen?
    Venlig hilsen Jette
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 21:28
    Hej Jette

    Glad for at du kan li´ det.

    Hvis det er kylling kommer det an på, om det er bryst eller lår. Lår skal braiseres inden ja, men ikke brystet.

    Jesper
  • Mogens H. 6. august 2020 kl. 18:52
    Hvor lang tid i ovnen hvor mange grader
  • Jesper Vollmer 12. august 2020 kl. 11:48
    Hej Mogens

    Undskylder det sene svar...

    Jeg er ikke sikker på, hvad du mener. Jeg har skrevet antal grader og stegtid i opskriften herover.

    Håber det virker for dig.

    Jesper
  • Marianne B. 8. februar 2021 kl. 18:36
    Det er smums - prøver den samme bbq med andet kød. Lækkert med limesmagen.
  • Nina S. 4. maj 2021 kl. 17:02
    Hej Jesper. Hvor langt tid skal det braisere, hvis det er kyllingelår? Kyllingevinger? Tænker de ikke skal have 2 timer som svinekød?
  • Sonja M. 20. maj 2021 kl. 11:26
    Hvad er rack ribben.
    En række eller???
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 11:48
    Ja en hel side...

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.