Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Asparges med pocheret æg og du får hele opskriften. Bliv medlem

Asparges med pocheret æg

Skræl de hvide asparges og bræk eller skær den yderste del af enden af.  Bræk enden af de grønne asparges, og skyl dem.  Sæt 2 gryder over med kogende vand. Den ene til asparges og den anden til de pocherede æg.  Når vandet koger, kommer du salt i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

19 kommentarer

  • Annette M. 18. januar 2021 kl. 13:57
    Hej Jesper,

    Hvad hedder det røde krydderi du pynter med ?

    Hilsen
    Annette
  • Jesper Vollmer 18. januar 2021 kl. 15:29
    Hej Annette

    Det er skam ikke kun pynt, det er høj smag.

    Det hedder Piment d´espalette !

    Jesper
  • Betina B. 24. januar 2021 kl. 16:40
    Hej Jesper

    Er chilikrydderiet meget stærkt? Jeg er nemlig ikke så vild med chili i maden, da jeg tit syntes det kan “overdøve” en ret🙃🙂Men FLOT ser det ud🙂

    Hilsen Betina
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 15:30
    Hej Betina

    Nej lige den her er overhovedet ikke overdøvende.

    Prøv den...

    Jesper
  • Bindiya N. 5. april 2021 kl. 17:35
    Hej Jesper
    Jeg er nyankommet i klubben - tak for dine gode fif og dine stille og rolige måde at forklare tingene på - mit spørgsmål er hvor høj varme har du på blusset når du laver de pocherede æg ?
    Vh Bindi
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 10:04
    Hej Bindiye

    Tak for roserne... de luner.

    Vandet skal endelig ikke bulderkoge, men det må heller ikke være for stille. Du skal ramme en temperatur, hvor du kan se små bobler på bunden. Lige der er det perfekt. Så løfter hviden sig fint op nemlig.
    Tror faktisk også, jeg siger det i filmen ☺️

    Men gå efter de små minibobler.

    Jesper
  • Bindiya N. 13. april 2021 kl. 11:01
    Tak for svar Jesper - det blev lækkert 😉
    Vh Bindi
  • Rita K. 28. april 2021 kl. 13:05
    Hvad er det for en rød peberblanding, du bruger👏
  • Jesper Vollmer 28. april 2021 kl. 14:03
    Det er ikke en blanding men et reelt krydderi i form af en lokal fransk chili.

    https://www.millmortar.com/shop/piment-despelette-50-g/

    Jesper
  • merete m. 1. maj 2021 kl. 07:53
    Lavede retten i går, den smagte fantastisk, og for første gang lykkedes mine pocherede æg til næsten perfektion. Lærte det på famile kokkeskole hos dig, og har forsøgt flere gange uden held, men NU lykkedes det. Så hyggeligt at have dig med i køkkenet. Merete Soland Jensen
  • Lis D. 4. maj 2021 kl. 19:05
    Hej Jesper
    Jeg er helt ny i klubben, trængte til inspiration og hjælp, da jeg ikke er en mester i et køkken, men vil rigtig gerne.
    Første ret pocherede æg, som lykkedes via din super video.
    Glæder mig til at “være på holdet”😉
    Hilsen Lis
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 11:17
    Hej Lis

    Hvor er det skønt at høre ! Elsker at det virker for dig.

    Fortæl mig gerne, når du lærer nye retter herinde...

    Jesper ☺️
  • Søren S. 14. maj 2021 kl. 10:58
    Hej Jesper

    Du nævner i videoen at du tager estragon ud af køleskabet i sidste øjeblik da det ellers nemt bliver slattent. Ofte skyller jeg krydderurter lige inden jeg skal bruge dem, men så bliver de også ofte lidt slatne. Hvad gør du generelt mht. at skylle krydderurter - skyller du dem når du køber dem/tager dem ind fra haven, så de når at tørre inden du skal bruge dem, eller skyller du dem lige inden brug eller skyller du dem ikke?

    Mvh
    Søren
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 11:18
    Hej Søren

    Jeg skyller dem helst i god tid, så de netop ikke er våde, når jeg skal bruge dem. Der er ikke noget værre, end at skulle hakke våd persille ;)

    Men de spæde i potter fra supermarkedet skyller jeg sjældent. De er så fine, som de er...

    Giver det mening?

    Jesper
  • Morten K. 11. juli 2021 kl. 11:22
    Hvordan “fjerner” man smagen af eddike fra ægget?
  • Jesper Vollmer 11. juli 2021 kl. 11:57
    Hej Morten

    Det har jeg aldrig selv oplevet. Hvor meget eddike har du brugt?

  • Morten K. 11. juli 2021 kl. 15:28
    0,5 dl. Som der står i opskriften.
  • Jesper Vollmer 11. juli 2021 kl. 16:39
    Hej Morten,

    Bruger du lagereddike? I så fald kan du prøve med æblecider eddike og se om det fjerner smagen... bruger du nok vand, så opløsningsforholdet er tyndt nok? 😊
  • Morten K. 11. juli 2021 kl. 18:38
    Prøver med æblecider.
    Har brugt lagereddike

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.