Fremragende1002 anmeldelser

I Klub Vollmer laver vi mad sammen.
Alle kan være med.

Bliv en del af et fællesskab med flere tusinde glade medlemmer.
Du får med det samme adgang til flere hundrede opskriftvideoer.

Klub Vollmer
Jesper som
du kender fra
Go' morgen Danmark

Mad med smag

Klub Vollmer er for dig, der gerne vil blive bedre til at lave mad i hverdagen. Om du er til stegt flæsk med persillesovs eller falafel, så er Klub Vollmer stedet, hvor du får hjælp til at fremtrylle et måltid, som du med stolthed kan servere for familie og gæster.

Inspiration og tips

Du får løbende nye opskriftvideoer. Jesper guider dig igennem retterne fra A-Z og du får masser af tips & tricks.
Som medlem får du samtidig adgang til alle de opskrifter, som Jesper har lavet i årenes løb, og til medlemsrabatter og klubevents.

Klub Vollmer
Klub Vollmer

Kom med i et fællesskab

Med en iPad eller computer på køkkenbordet laver du mad sammen med Jesper i dit eget køkken. Til klubevents dyrker og styrker vi fællesskabet og glæden ved at lave mad.

Derfor er jeg medlem af
Klub Vollmer

“Klub Vollmer er til stor inspiration for mig. Og at der ikke skal vandres rundt til (dyre) specialforretninger for at købe særlige varer - særlige udskæringer - er rigtig dejligt. Kun til mine almindelige dagligvarebutikker! Kan kun sige at jeg - trods mine nu mange år på bagen - er blevet meget modigere i min madlavning. Stor tak.”

Vibeke H.

Vibeke H.

“Fantastisk klub - jeg har været medlem i 2 1/2 år og er de bedste penge jeg har givet til abonnementer. Hver torsdag eftermiddag smækker jeg benene op og sætter den nyeste film/opskrift på. Det er hyggeligt og roligt tv. Totalt afstressende. Jeg bliver altid super inspireret og har brugt opskrifterne flittigt.”

Lissen V.

Lissen V.

“Den bedste opfindelse, Jesper fortæller og forklarer så men ikke er i tvivl om noget og man tør går igang med retterne fordi man hele tiden kan se hvordan det skal gøres. Størst anbefaling herfra.”

Mariann C.

Mariann C.

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort

Udflugt med
Klub Vollmer

Alle os fra Klub Vollmer

Vores medlemmer fortæller

Er super glad for medlemskabet og for at shoppe i shoppen virkelig dejlige køkkenredskaber. Håber at klub Vollmer kommer til at bestå i mange år fremover

Mia Gistrup

Udover at være yderst pædagogisk, har Jesper en utrolig varme i sin udstråling og dybde i sine budskaber.

Gitte Dyhr

Jespers videoer og opskrifter giver lyst og energi til stadig at prøve nyt eller kendte retter på en anden måde. Jeg glæder mig hver uge til mail fra klubben, hvor alt er hyggeligt og afslappet og rart at være en del af. Super kok og fotograf og flot opsætning af opskrifter og shop. Meget professionelt.

Poul Bertolt

Fantastisk, spændende, inspirerende og Jesper gør opskrifterne tilgængelige i enkel tale og film. Bedste madklub.

Rita Haugaard

Anbefales til alle der synes det er hyggeligt at gå i køkkenet, og selv garvede husmødre kan lære noget nyt.

Lillian

Jeg er relativ nyt medlem, og ud over jeg har fået købt nogle gode ting fra klub Vollmer shoppen, så er jeg meget glad for de videoer som lægges op. Det er fine videoer til at inspirere og instruere, uden jeg føler mig talt ned til eller føler det går hen over hovedet på mig.

Lars Larsson