Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æg en cocotte og du får hele opskriften. Bliv medlem

Æg en cocotte

Det er virkelig en nem ret.  Smør 4 små kopper eller ramakiner med olie eller smør.  Smag rejerne til med salt, peber og piment d´espalette.  Hak broccoliasparges, og kom dem med op til rejerne. Riv citronskallen med op i skålen.   Fordel rejer...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

26 kommentarer

  • Anna L. 29. april 2021 kl. 17:13
    Lækkert det må vi lave til frokost i morgen
  • Ketty T. 29. april 2021 kl. 17:17
    Hej hvor køber man piment d´espalette ? Vh Ketty 😉
  • Kirsten S. 29. april 2021 kl. 17:40
    Coop har det.. fra Løgismose.
  • Kirsten S. 29. april 2021 kl. 17:44
    Det fra Coop er fra Mill & Mortar..
    Men Løgismose laver det også.
  • Anita J. 29. april 2021 kl. 19:44
    Ved du hvad det er ? Jeg gør ikke 🌺🌺
  • Kirsten S. 29. april 2021 kl. 21:31
    Direkte kopieret:
    Piment Espelette er det eneste AOC/DOP certificerede krydderi i Frankring og har kultstatus i gourmetverdenen. Det er en elegant, middelstærk paprika i flager med letrøget note, som produceres i den franske del af Baskerlandet. Bruges som drys og krydderi på alle dine yndlingsretter.
  • Ann-Mari S. 29. april 2021 kl. 17:21
    Det ser da for lækkert ud de skal da på brunchbordet i weekenden. Hav en dejlig St. Bededagsaften♥️
  • Nina S. 29. april 2021 kl. 17:40
    Uhmmmm, det ser mums ud!!!
    Må prøves asap!!😋
  • Mette H. 29. april 2021 kl. 17:55
    Ser lækkert ud. Bruger du varmluft eller alm. ovn?
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 10:47
    Hej Mette

    Undskyld det sene svar...

    Jeg bruger næsten altid varmluft, og skal nom skrive, hvis det er noget andet.

    Jesper
  • Kate H. 29. april 2021 kl. 18:24
    Ja, det ser både rimelig nemt, sundt og virkelig lækkert ud, skal laves i weekenden 🥦🦐🍶🥚 mums 😊
  • Tonnie H. 1. maj 2021 kl. 12:29
    Hej Hvad er størrelsen på din ramakin? Tak :-)
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 10:50
    Hej Tonnie

    Jeg kan ikke lige huske det, men hvis du sammenligner med min hånd, er den jo nok ca. på 3 dl.

    Hjælper det dig?

    Jesper
  • Ulla A. 1. maj 2021 kl. 15:06
    Det ser lækkert ud kan man bruge det til koldt bord til min fødselsdag
  • Niels V. 1. maj 2021 kl. 19:54
    Uhh, det var rigtig godt!
  • Lis O. 3. maj 2021 kl. 10:14
    Jeg har prøvet opskriften og har et spørgsmål til konsistensen. Jeg følte, jeg spiste flødesuppe med fyld. Skal det være sådan? Jeg kan jo godt tænke mig til, at fløden ikke stivner, når vi bruger et helt æg og ikke blander det med fløden. Måske jeg bare skulle have haft brød til at dyppe i suppen?
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 10:53
    Hej Lis

    Ja den bliver ikke tyk som creme, men det hele er lidt saftigt. Hviden skulle gerne stivne lidt, og det er med til at "jævne" det hele lidt, hvis man rører lidt rundt, når man spiser det.

    Jesper
  • Jørgen J. 3. maj 2021 kl. 14:24
    Hej.
    Ser godt ud. Hvor kan man købe det dér piment d´espalette? Eller er det noget man laver selv?
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 10:55
    Hej Jørgen

    Der er mange steder. har du prøvet at Google det?

    Her er et link. https://loegismose.dk/piment-despelette-krydderi--45g/p/60488

    Men jeg kan også få det i min lokale Meny...

    Jesper
  • Jørgen J. 27. maj 2021 kl. 10:59
    Mange tak. :-)
  • Connie M. 3. maj 2021 kl. 19:03
    Hej Jesper
    God ide med nogle små forretter :-) ser lækkert ud - er du sød at oplyse om du benytter varmluft /overundervarme
    VH Connie M
  • Jesper Vollmer 27. maj 2021 kl. 10:56
    Hej Connie

    Jeg bruger varmluft...

    Jesper
  • Leif P. 3. oktober 2021 kl. 13:37
    Jeg har prøvet at lave denne ret 2 gange, men æggehviden har svært ved at stivne, så det er som et blødkogt æg, der er kogt for lidt.
  • Jesper Vollmer 12. oktober 2021 kl. 09:35
    Hej Leif,

    Prøv at test af at give ægget lidt længere tid. Det kan være pga. størrelsen på dine æg 😊
  • Inge M. 5. oktober 2021 kl. 20:16
    Har serveret retten til en brunch for et vennepar. Super god👍Jeg gjorde god reklame for din klub og tror nok du får et nyt medlem på den konto😊
  • Jesper Vollmer 6. oktober 2021 kl. 08:28
    Hej Inge,

    Wihuuuu... hvor gør det mig bare super glad! 😍

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.