Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Risalamande og du får hele opskriften. Bliv medlem

Risalamande

Skyl risene kort i en sigte, for at få støvet af dem.  Kog  mælk, sukker, salt, vaniljekornene og grødrisene op, og læg låg på. Lad det hele simre forsigtigt i ca. 45 min. Du må gerne røre lidt rundt hvert 10. minut.  Lav kirsebærsaucen, mens grøde...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

20 kommentarer

  • Susanne T. 15. april 2020 kl. 12:31
    Er det ikke en fejl med salt i ris a la mande?
  • Jesper Vollmer 15. april 2020 kl. 21:55
    Hej Susanne

    Ok det var ikke lige i ris a la manden jeg havde forventet spørgsmål 😜

    Men nope det er skam rigtigt.

    Der er faktisk meget bagværk og kagebagning, folk burde bruge ganske lidt salt i. der hvor man ikke forventer det...

    Det løfter smagen.

    Jesper
  • Lene K. 15. december 2020 kl. 19:01
    Lækkert 😍 har du mon en lækker opskrift på “ris a la mande” saucen med passionsfrugt ?
  • Lis H. 15. december 2020 kl. 20:50
    Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩‍🍳
  • Lis H. 15. december 2020 kl. 20:50
    Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩‍🍳
  • Lis H. 15. december 2020 kl. 20:50
    Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩‍🍳
  • Lis H. 15. december 2020 kl. 20:50
    Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩‍🍳
  • Lis H. 15. december 2020 kl. 20:50
    Spændende med ristede mandler .... det må straks afprøves .... ellers fuldstændig som jeg plejer at gøre ..... dog med en lille undtagelse. Jeg kommer altid lige en lille skvis snaps i, det samler smagene 🎄👩‍🍳
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:46
    Hej Lis

    Det skal JEG da til gengæld prøve... mmmmm snaps !

    Jesper
  • Gitte M. 17. december 2020 kl. 17:38
    Vi spiser normalt risengrød i vores familie - men min svigerdatter plejer at spise risalamande - så jeg vil super gerne overraske hende med en sær servering. Hvormange portioner rækker din opskrift til ? Vil forsøge mig med en halv portion - hvad tænker du?
    Rigtig god jul til dig og dine og tak for et altid inspirerende nyhedsbrev 😉
    Gitte
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:45
    Hej Gitte

    Den er til 4 pers. Men så er der også til lidt rester dagen efter. Det SKAL der altid være med ri a la mande... Der må ikke være for lidt ☺️

    Jesper
  • Aase B. 17. december 2020 kl. 20:13
    Hvorfor skal man riste mandlerne?

    Hvor mange personer er opskriften til?
  • Aase B. 19. december 2020 kl. 14:29
    Da jeg ikke har fået svar prøver jeg lige igen:

    Af hvilken årsag skal man riste mandlerne?

    Hvor mange personer er denne her opskrift til?
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:29
    Hej Aase

    Undskyld mit manglende svar.

    Du skal virkelig prøve lige at rise mandlerne lidt. Det giver en helt fantastisk smag. De skal bare liiiige gyldnes lidt. De må endelig ikke blive for mørke.

    Jesper
  • Jette N. 19. december 2020 kl. 16:46
    Wauaaaw Jesper 👍.
    Den bedste kirsebærsauce ever 😘
    Min egen hjemmelavede kirsebærvin og så din opskrift. Perfekt match 👏
  • Jesper Vollmer 19. december 2020 kl. 18:28
    Shit hvor lækkert Jette

    Egen kirsebærvin alligevel ☺️

    Jesper
  • Kitt F. 25. december 2020 kl. 22:20
    Den citron skal var en fræk lille detalje-Så lækkert🍋🙌
  • Aase B. 29. december 2020 kl. 19:54
    Det var super godt med de ristede mandler og citronskal, men jeg kom kun 3 spsk sukker i til den dobbelte portion og alligevel var den meget sød.
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 20:00
    Hej Aase

    Er glad for, at det smagte dig, men ked af at høre, at jeg har en (lidt for) sød tand ! ☺️

    Jesper
  • Pia M. 2. januar 2021 kl. 22:48
    Prøvede den til juleaften og fik stor ros. Jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk mht. citronskal og salt, men hold nu op, hvor smagte det godt. Selv min store datter på 21 år, som ellers ikke spiser det, tog en portion. Og spiste også én dagen efter 👍🏻 Prøvede dog ikke din kirsebærsauce, da jeg elsker amarena-kirsebær til. Men - fra nu af står din version på min julemenuen :-)

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.