Laks og soya

Tilberedningstid 15-30 minutter

Ingredienser

4 personer
  • Laks og soya

  • 4 stk. laksebøffer

  • 1 stk. spidskål

  • 4 stk. pak choy

  • 2 dl. soya

  • 2 dl. sukker

  • 2 stk. lime

Fremgangsmåde

Jeg ville starte med at sætte soyasaucen over, fordi den godt lige må køle af inden servering. Den får den dejligste konsistens, når den der kold. Lav endelig rigeligt, for den kan sagtens stå længe i køleskabet. Jeg har det altid stående til lidt pift til grøntsagerne eller til kyllingen ude på grillen etc. 

Kog sukker og soya op, og køl af... 

Varm både en alm. pande og en grillpande op. Har du ikke en grillpande, kan du sagtens lave det på to alm. pander. 

Skær skindet af dine laksebøffer, og kom dem på en middelvarm pande med lidt olie på. Steg dem kun på den pæne side, og undgå at røre ved dem, før de næsten er tilberedt hele vejen igennem. 

Imens griller du både spidskål og bok choy på din grillpande. Del dem i halve eller kvarter efter humør, og start med spidskålen. De skal have længst tid. 

Du kan lige dele limefrugterne, og gnide dem med lidt olie, inden de også lige får en tur på grillpanden. 

Når alt er færdigt, anretter du det hele enten på et fad, så folk selv kan tage, eller på en tallerken pr. pers. Kom den søde soya ud over det hele. 

 

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2019-07-04 kl. 08.33.16.png (1)

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Linda j.

    Hvilken Soya bruger du synes der er så mange forskellige

  • Linda j.

    Hvilken Soya bruger du synes der er så mange forskellige

    • Jesper Vollmer

      Hej Linda
      Jeg har brugt en helt alm. Kikkoman. Den synes jeg, fungerer godt til det her.
      Jesper

  • Pia P.

    Hvad er bok choy ? En salat art

    • Jesper Vollmer

      Mere en asiatisk kåltype... Smager fantastisk. Du kan få dem næsten alle steder nu.
      Jesper

  • Gitte V.

    Har stegt laks mange gange før, men denne ret er helt suveræn og får top karakter herfra, er super nem og meget hurtig at lave - dejligt.
    Gitte Vilhelmsen

  • Else H.

    Hvad er nok choy 🤔

  • Else H.

    Bok

  • Else H.

    Hvad er bok choy🤔

    • Jesper Vollmer

      Det er en asiatisk kåltype. Meget sprød og mild.
      Du skal virkelig prøve den...
      Jesper

  • Else H.

    Nååå så videoen 😂

  • Else H.

    Hvilken olie steger du i Vollmer

    • Jesper Vollmer

      Altid vindruekerneolie...
      Jesper

    • Else H.

      Tak for svar ☺️

  • Connie H.

    Hvilken olie er bedst når man ikke kan finde vindruekerneolie

    • Jesper Vollmer

      Solsikke eller (den billige) rapsolie...
      Jesper

  • Connie H.

    Tak :-)

  • Susanne M.

    Hvis der er børn, som ikke elsker kål kunne man måske supplere med et par gulerødder, kartofler, majs, ærter eller?

    • Jesper Vollmer

      Undskyld det sene svar...
      Det korte svar er JA ☺️
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.