Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Laks og soya

4
  • 4 stk. laksebøffer
  • 1 stk. spidskål
  • 4 stk. pak choy
  • 2 dl. soya
  • 2 dl. sukker
  • 2 stk. lime

Jeg ville starte med at sætte soyasaucen over, fordi den godt lige må køle af inden servering. Den får den dejligste konsistens, når den der kold. Lav endelig rigeligt, for den kan sagtens stå længe i køleskabet. Jeg har det altid stående til lidt pift til grøntsagerne eller til kyllingen ude på grillen etc. 

Kog sukker og soya op, og køl af... 

Varm både en alm. pande og en grillpande op. Har du ikke en grillpande, kan du sagtens lave det på to alm. pander. 

Skær skindet af dine laksebøffer, og kom dem på en middelvarm pande med lidt olie på. Steg dem kun på den pæne side, og undgå at røre ved dem, før de næsten er tilberedt hele vejen igennem. 

Imens griller du både spidskål og bok choy på din grillpande. Del dem i halve eller kvarter efter humør, og start med spidskålen. De skal have længst tid. 

Du kan lige dele limefrugterne, og gnide dem med lidt olie, inden de også lige får en tur på grillpanden. 

Når alt er færdigt, anretter du det hele enten på et fad, så folk selv kan tage, eller på en tallerken pr. pers. Kom den søde soya ud over det hele. 

 

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

19 kommentarer

  • Linda j. 30. april 2020 kl. 16:29
    Hvilken Soya bruger du synes der er så mange forskellige
  • Linda j. 30. april 2020 kl. 16:30
    Hvilken Soya bruger du synes der er så mange forskellige
  • Jesper Vollmer 1. maj 2020 kl. 23:20
    Hej Linda

    Jeg har brugt en helt alm. Kikkoman. Den synes jeg, fungerer godt til det her.

    Jesper
  • Pia P. 27. maj 2020 kl. 09:40
    Hvad er bok choy ? En salat art
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 18:58
    Mere en asiatisk kåltype... Smager fantastisk. Du kan få dem næsten alle steder nu.

    Jesper
  • Gitte V. 20. december 2020 kl. 18:08
    Har stegt laks mange gange før, men denne ret er helt suveræn og får top karakter herfra, er super nem og meget hurtig at lave - dejligt.

    Gitte Vilhelmsen
  • Else H. 3. januar 2021 kl. 10:05
    Hvad er nok choy 🤔
  • Else H. 3. januar 2021 kl. 10:06
    Bok
  • Else H. 3. januar 2021 kl. 10:09
    Hvad er bok choy🤔
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 18:57
    Det er en asiatisk kåltype. Meget sprød og mild.

    Du skal virkelig prøve den...

    Jesper
  • Else H. 4. januar 2021 kl. 17:15
    Nååå så videoen 😂
  • Else H. 4. januar 2021 kl. 17:19
    Hvilken olie steger du i Vollmer
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 18:53
    Altid vindruekerneolie...

    Jesper
  • Else H. 5. januar 2021 kl. 21:04
    Tak for svar ☺️
  • Connie H. 13. marts 2021 kl. 12:59
    Hvilken olie er bedst når man ikke kan finde vindruekerneolie
  • Jesper Vollmer 13. marts 2021 kl. 13:08
    Solsikke eller (den billige) rapsolie...

    Jesper
  • Connie H. 13. marts 2021 kl. 13:17
    Tak :-)
  • Susanne M. 14. april 2021 kl. 09:48
    Hvis der er børn, som ikke elsker kål kunne man måske supplere med et par gulerødder, kartofler, majs, ærter eller?
  • Jesper Vollmer 20. april 2021 kl. 12:36
    Undskyld det sene svar...

    Det korte svar er JA ☺️

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.