Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling Velouté og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kylling Velouté

Her er en af de klassiske saucer. Den lyder fancy, men du kender den sikkert godt, når du først får lavet den her.  Kyllingen:-Start med at sætte kyllingebrysterne over og simre i kogende vand med bouillon og salt. Den skal bare simre forsigtigt i...

10 kommentarer

  • Lis K. 12. maj 2022 kl. 14:07
    Det ser lækkert ud og er inspirerende til tiden lige nu. Tak😋
  • Anne-Lise T. 12. maj 2022 kl. 19:56
    Fantastisk flot til øjnene og derfor fantastisk ret. Glæder mig til at lave den. Flot inspiration og nemt at følge opskriften. Tak for det. 🤗
  • Jesper Vollmer 13. maj 2022 kl. 15:00
    Tak for de søde ord, Anne-Lise :)

    Håber den bliver en succes! :D

    Jesper
  • Connie M. 12. maj 2022 kl. 20:06
    Dejlig sommermad :-)
  • Jørgen R. 12. maj 2022 kl. 21:37
    Er afprøvet. Lækker forårsret, som jo også er enkelt at tilberede. Der blev spist op.😊
  • Jesper Vollmer 13. maj 2022 kl. 15:01
    Ej hvor godt at høre, Jørgen!

    Glad for at maden ikke gik til spilde ;)

    Jesper
  • Finn L. 13. maj 2022 kl. 09:06
    Hej Jesper.
    Hvilken bouillon bruger du?
    Den, jeg bruger (Knorr), synes jeg er alt for salt.
    Hilsen Finn.
  • Jesper Vollmer 13. maj 2022 kl. 15:38
    Hej Finn

    Jeg bruger den fra Oscar i pulverform. Den er ikke så salt.
    Salt kan man jo altid tilsætte. Der er urterne og kødsmagen, man er ude efter.

    Jesper
  • Jesper Vollmer 13. maj 2022 kl. 15:39
  • Jette F. 13. maj 2022 kl. 19:49
    Hold nu op, Jesper🤗🤗🤗Vi slikker os stadig om munden😋
    Taaaaaaak for mad🥇

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 10 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)