Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kotelet og røgede rodfrugter og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kotelet og røgede rodfrugter

Her starter du med rodfrugter. For på den tid de er i ovnen, laver du alt det andet.  Skræl og skær rodfrugterne ud i grove stykker. Læg timian og rosmarin i bunden af et jernfad (eller andet der kan tåle direkte varme nedefra) og fordel rødderne ud...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

4 kommentarer

  • Mona B. 24. maj 2020 kl. 19:57
    Fantastisk smag, mums....
    Alle tiders ret - tak for denne skønne opskrift.
    Mona
  • Bo L. 10. november 2020 kl. 16:52
    Fantastisk opskrift. Gav masser af pluspoint hos køkkenchefen ;-)
    Jeg fik dog aldrig røgeffekten med, hvad kan jeg have gjort galt ?

    Hilsen Bo
  • Søren O. 26. februar 2021 kl. 18:26
    Kan det virkelig passe at sovsen laves af 0,7 dl mælk? Det lyder af meget lidt :-)

    Hilsen Søren
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 12:08
    Hej Søren

    Nej det retter jeg lige... det er jo selvfølgelig 7 dl.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.