Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og få 5-10% rabat når du handler i Klub Vollmer Shop,
adgang til 200+ opskriftsvideoer med Jesper Vollmer og meget mere.


Kun 49,- pr md. Ingen binding.

Klub Vollmer er for dig, der gerne vil blive bedre til at lave mad i hverdagen. Om du er til stegt flæsk med persillesovs eller falafel, så er Klub Vollmer stedet, hvor du får hjælp til at fremtrylle et måltid, som du med stolthed kan servere for din familie og dine gæster.

Med en Ipad eller computer på køkkenbordet kan du stå sammen med Jesper Vollmer i dit eget køkken og svinge med gryderne, mens han på en video guider dig gennem ugens opskrift i et tempo og et sprog, som alle kan være med på.

Vi er ikke sundhedsfreaks og har ingen politisk agenda. Klub Vollmer vil gerne være din indgang til at blive dus med et væld af opskrifter på god, gedigen mad med masser af smag.

Det er nemt. Det er enkelt. Det er et lille pift til hverdagen.

Det får du med Klub Vollmer

Hver eneste uge får du en hilsen fra Jesper med ugens opskrift og en video, hvor han gennemgår opskriften minutiøst, så det føles som om I står i køkkenet sammen. Vi laver god hverdagsmad og har som mål, at du skal blive stjerne i dit eget køkken. Har du særlige ønsker, jamen så kan du selv være med til at præge de kommende måneders opskrifter ved at skrive til Jesper

Når du melder dig ind i Klub Vollmer, får du adgang til de mange opskrifter og video’er, som vi har lavet i årets løb. Det er overskueligt og kræver hverken ret meget tid eller de store forkundskaber. Det eneste, det kræver, er, at du kan lide at lave mad eller bare gerne vil blive bedre til det.

Bliv stolt af din mad for bare 49 kr.

Det kan være så uoverskueligt, når man står der og kigger ned i køledisken og for 117. gang overvejer, hvilken af sine 7 hverdagsretter, man skal lave i aften. Men det er slut nu. Fra i dag kan du hver dag hente inspiration hos Klub Vollmer, hvor du får en opskrift, som er forholdsvis simpel og med en tilhørende video, hvor Jesper Vollmer guider dig igennem, så det ikke går galt undervejs. Det er som regel måltider, der ikke tager for lang tid at frembringe, eller som kan stå og simre i ovnen, mens du laver noget andet.

Formålet er, at du skal blive så tilpas god i køkkenet, at du fremover kan være stolt, når du sætter din hverdagsmad på bordet foran familie eller gæster.