Sanketur Århus 31. maj kl. 16 - 18

Sanketur Århus 31. maj kl. 16 - 18

Vil du med til Århus og sanke urter med mig og de dygtige folk fra Sanketure?

Du kender nok stranden, men har du mon opdaget alle de spiselige planter på engen og skovens planter?
Det kan professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas Askov og Nina Fay Christensen vise dig og hjælpe dig med at genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Lær om naturens vilde mad i den spæde, sprøde og smagsrene forårs sæson. Her er de eksplosive smage i fokus, som de første friske urter, blomster og hvad ellers vi måtte finde kan. Der er fokus på variation og vild mad der har sine helt egne smage og smage du genkender.

Underviser og professionel sanker Nina guider dig sikkert gennem naturens vilde spisekammer hvor fokus er på planternes gastronomiske evner. Med flere års erfaring og mere end 300 afholdte sanketure er du i trygge hænder og garanteret en unik og sanselig oplevelse i naturen. Hver spiselig blomst, blad, urt, skud, bær eller svamp vil blive gennemgået med fokus på smag og hvordan du bruger det i madlavning.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Moesgård Strandkiosk. 

Turen vil vare omkring 2 timer og forventer at gå under 3 km, og vi vil gå på stranden, over strandengen og ind i skovbrynet og hegnet. Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sankede goder. 

Dato

31. maj 2023 kl. 16:00

Sted

Moesgård Strandkiosk, Strandskovvej 21, 8270 Højbjerg