Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Crustillant og du får hele opskriften. Bliv medlem

Crustillant

Start med at lave den grønne olie, ved at blende persillen med olien, der er varmet op til 60° først. Lad den blende 2-3 min. Sigt den gennem en fin sigte, og lad vandet bundfælde sig. Hæld vandet fra (se filmen).  Lav din urtemayo på æggeblommerne...

13 kommentarer

  • Tina M. 31. december 2021 kl. 13:50
    Ser meget nemt og lækkert ud. Må prøves i det nye år. Godt nytår til dig og dine
  • Annette B. 6. januar 2022 kl. 23:34
    Spænende mad, men hakkende film
  • Jesper Vollmer 7. januar 2022 kl. 11:35
    Hej Annette

    Ja det skal du glæde dig til, men jeg er da ked af, at filmen hakker for dig. Det kan måske have noget med din forbindelse at gøre. Jeg har ikke hørt om andre med det problem. Har du prøvet at se den på en computer evt. ?

    Jesper
  • Annette B. 7. januar 2022 kl. 11:48
    Bruger altid min iPad, og det er første gang, at jeg har haft det problem. Det driller mig også hvis jeg spoler i filmen, for at komme frem eller tilbage.
    Prøver næste gang med min computer, men det er ikke den samme hyggelige oplevelse.
    Holder især meget af dine små ekstra tip. Her er jeg virkelig opmærksom.
  • Jesper Vollmer 7. januar 2022 kl. 15:18
    Men er det kun på den film?
  • Poul S. 9. januar 2022 kl. 09:23
    Kan man lave urtemayo på forhånd ? Hvor lang tid kan den holde sig ?
  • Jesper Vollmer 9. januar 2022 kl. 19:25
    Hej Poul

    Det kan du sagtens. Du kan nemt have den i køleskabet i en lille uges tid.

    Jesper
  • Sonja C. 10. januar 2022 kl. 13:32
    Kan man lave rosmarinolie på samme måde, og hvis ja, hvor lang tid kan den opbevares i køleskab? For at få rosmarinsmag uden "nåle"
  • Jesper Vollmer 10. januar 2022 kl. 13:59
    Hej Sonja

    Hmmm... det har aldrig prøvet, men ja det tænker jeg. Er ikke sikker på, den bliver super flot grøn, men så kan du hjælpe den lidt med en håndfuld spinat. Det giver farve men ingen smag, og så smager rosmarinen igennem.

    Prøv det, og så fortæl mig gerne, hvordan det blev. Hvem ved, måske det skal med i en opskrift i klubben en dag 😉

    Jesper
  • Sonja C. 10. januar 2022 kl. 16:42
    Det skal afprøves, det er mere smagen end farven jeg går efter.
    Har olien begrænset holdbarhed, når den er blandet med krydderurter ??
  • Jesper Vollmer 11. januar 2022 kl. 17:32
    Jeg har haft grønne olier stående meget længe i køleskabet.
  • Trine A. 16. januar 2022 kl. 09:29
    Hej Jesper

    Hvad kan du anbefale hvis man nu ikke lige er til muslinger? Og evt med hvad til?
  • Jesper Vollmer 19. januar 2022 kl. 16:56
    Du kan lave dem, med alt der kan hakkes 😉

    Nej det er gas. Men næsten alt så... de er velegnet til fisk, skaldyr, svinekød, fjerkræ etc. Små farser af alt muligt, og så rullet ind og stegt. Det er jo "bare" små forårsruller.

    Hvis ikke du er til urtemayo som her, så prøv evt. sweet chilisauce til.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.