Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Crepes Suzette. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Crepes Suzette

Crepes Suzette

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Vaniljeparfaiten:Hvis du vil starte med isen, skal den fryse mindst 3 timer. Jeg lavede min dagen før.  - Pisk æggeblommer, sukker og vanilje tykt til en luftig æggesnaps. Pisk fløden letpisket, altså ikke helt hård og grynet, og vend æggesnapsen...

Billeder fra opskriften

21

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Tina s.

    Troede faktisk at det hed crepes suzette fordi saucen blev flamberet, og så blev pandekagerne vendt i saucen?

    • Jesper Vollmer

      Ja det gør de faktisk også. Men det holdt jeg lidt igen med i denne omgang. Med sprutten er dog med…
      😉

  • Marie E.

    Hvorfor filmer I der og ikke på Bornholm ?

    • Jesper Vollmer

      Det er Columbus nye studie i Nordhavn. Vi skulle lige prøve det af.
      Vi skyder på Bhlm. igen d. 21.
      Jesper

  • Pernille S.

    Sikke skøn video. Dejligt at det er så afslappet, det er bla det jeg elsker ved dine videos. Dejligt at I laver andre steder.
    Blev forbavset over du ikke skal røre i isen, mens den er i fryseren.
    Den dessert skal jeg lige teste med naboen på lørdag. UHMm ser så lækker ud og dejlige ingredienser.

    • Jesper Vollmer

      Sødt sagt tak…
      En parfait skal bare samles. Luften kommer i æggesnapsen og den piskede fløde.
      Jesper

  • Connie B.

    😋😋😋

  • Connie B.

    😋😋😋

  • Susan Æ.

    Kan pandekagerne fryses og varmes op igen :)

    • Jesper Vollmer

      Ja det kan de sagtens. Men varm dem op under noget, så de ikke bliver tørre. Ligesom i filmen.
      Jesper

  • Søren M.

    Lækker opskrift på dejlige pandekager.
    Har du ikke også en god opskrift på Rådhuspandekager?
    mvh. Søren

    • Jesper Vollmer

      Ikke endnu... men måske lidt længere henne.
      Jesper

  • Jimmy J.

    Kan der bruges Rom i stedet for Gran manier

    • Jesper Vollmer

      Ja for faen... det vil være lækkert.
      Grand manier er bare det klassiske valg.
      Jesper

  • Bente J.

    Kan jeg bruge noget andet mel, så pandekagerne bliver glutenfri. Jeg får en gæst, der ikke kan tåle hvedemel

    • Jesper Vollmer

      Der dukker mange forslag op med Finax Glutenfrit melmix, når jeg søger. Kender du det?
      Jesper

  • Bente J.

    Næh men det vil jeg da prøve

    • Jesper Vollmer

      Gør det, håber det virker :)
      Jesper

  • Leif P.

    Der findes ikke bedre dejskrabere end dem man kan købe hos TUPPERWARE,
    Jeg har mange af dem.
    Hilsen Leif

  • Elisabeth B.

    Det ser så lækkert ud ! Jeg må virkelig prøve brunet smør i dejen. Jeg er i tvivl om karamelsovsen…kan man opbevare den og genopvarme den? Bliver den ikke stiv ?

    • Jesper Vollmer

      Jo den bliver stivere i kold tilstand. Men du kan sagtens lune den op igen.
      Denne sauce er jo pænt til at blive serveret varm, så det vil gøre den flydende.
      Du kan sagtens holde den tyndere, så den også er flydende i kold udgave. Det justere du med appelsinsaft eller vand.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.