Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Cæsarsalat og du får hele opskriften. Bliv medlem

Cæsarsalat

Jeg skriver opskriftens fremgangsmåde her, præcis som den er i filmen. Derfor står ingredienslisten i kronologisk orden. Det kan jeg godt li`.  Start med dressingen. Kør ansjoser, æggeblommer, peber og parmesan sammen med en blender. Brug evt. en s...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

10 kommentarer

  • Malene v. 25. april 2020 kl. 21:29
    Mega lækker salat, som teenagesønnen gik i krig med. Han behøvede blot lidt assistance til mayonnaisen. Alle børn var vilde med salaten. Den skal vi snart lave igen.
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 06:45
    Hvor lyder det godt Malene... Er det ikke skønt når ungerne hopper med i køkkenet?

    Glad for at det smagte.

    Jesper
  • Sofie K. 15. maj 2020 kl. 16:43
    Hvidløgsolien slår til igen. Super lækker salat.
  • Kirsten H. 18. januar 2021 kl. 21:22
    Lasse (17 år) “det spiller bare det her salat..”
    Mathias (10 år) “det skal vi have igen..”
    Bo (56 år) “lækker kombination..”
    Så jeg (57 år) er glad for positive tilbagemeldinger fra både plejebørn og manden - jeg er SÅ enig.
  • Kirsten H. 18. januar 2021 kl. 21:22
    Lasse (17 år) “det spiller bare det her salat..”
    Mathias (10 år) “det skal vi have igen..”
    Bo (56 år) “lækker kombination..”
    Så jeg (57 år) er glad for positive tilbagemeldinger fra både plejebørn og manden - jeg er SÅ enig.
  • Kirsten H. 18. januar 2021 kl. 21:23
    Ups - måske en vil slettet dobb opslaget
  • Jesper Vollmer 18. januar 2021 kl. 22:55
    For Søren Kirsten

    Det er den bedste læsning - tak 🙏🏼

    Jesper
  • Karsten S. 25. november 2021 kl. 08:37
    Hej Jesper

    Et lille spørgsmål fra et MEGET tilfreds nyt medlem.

    Hvorfor dr det at du fjerner skallen fra tomaterne i Cæsarsalaten ?

    Karsten
  • Jesper Vollmer 26. november 2021 kl. 10:24
    Fedt at høre Karsten... elsker tilfredse medlemmer !

    Jeg fjerner skallen fordi, at ellers ville marinaden "bare" sidde udenpå tomaten og smage lidt. Ved at fjerne skindet, gør du selve tomatkødet til en lille smagssvamp. De suger simpelthen smagen ondt, og gør dem til små smagseksplotioner i hver bid.
    Du skal prøve det. men pas på med hvidløgsolien. De kan virkelig suge ;)
  • Karsten S. 26. november 2021 kl. 10:45
    Super - tak :-)

    Rigtig god weekend

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.