Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Brunede kartofler og du får hele opskriften. Bliv medlem

Brunede kartofler

Kog og pil kartoflerne. Pas på ikke at overkoge dem, så de smatter. Så kan der nemlig godt komme grimme nistre i karamellen.  Hold kartoflerne i koldt vand.  Lav karamellen, ved at gøre sukkeret vådt på en pande. Det gør det nemmere at styre farven...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

8 kommentarer

  • Lone M. 11. september 2020 kl. 13:26
    Nu har jeg så et stort spørgsmål, hvor mange er denne opskrift beregnet til Jesper :-)
    og ville jeg kunne lave de brunet kartofler færdig og så holde dem varme i ovnen ?
    I en 10-15 min.
    Jeg skal nemlig helt sikkeret på juleaftens vagt på børnehuset i år( døgn institution for børn) og det ville jo være vældigt fint, de kunne så derinde menes vi få alt det andet klaret :-) Vores madmor er på juleferie, så vi pædagoger laver selvfølgelig julemaden til os og børnene som er i huset juleaften. 🎅🤶
    Det er jo ikke fordi det er første gang jeg lavet juleaftens mad, jer er 61 år og som ret ung uddannet smørrebrødsjomfru fra 1977, men jeg elsker når nogle kan gøres nemmer
    Glæder mig til dig svar 🤶🎅🤶🎅
    Lone
  • Jesper Vollmer 11. september 2020 kl. 13:40
    Hej Lone

    Denne opskrift er til 4 pers. Det er jo altid svært at spå om, hvor mange kartofler folk spiser, men en håndfuld pr. mand plejer at række.

    Og ja til at du kan holde dem varme i ovnen. det er ofte det, jeg selv gør, imens jeg skærer stegen ud og får anrettet de sidste. Især hvis det er en stor portion. Er det en lille portion, ville jeg bare beholde dem på panden, og så lige give dem en opvarmning igen lige inden servering.

    Håber det hjald dig lidt...

    Jesper
  • Lone M. 11. september 2020 kl. 21:36
    Mange tak for svaret, skønt at vide det kan lade sig gøre
    Mvh Lone
  • Tina B. 13. december 2020 kl. 12:47
    Hej Jesper

    Har lige prøvet at lave dine brunede kartofler, eller sukker kartofler, som vi siger 😃

    De første jeg lavede, blev karamellen lidt for tyk, så lavede en ny portion og tilføjede lidt ekstra vand undervejs og de blev SUPER gode 👍😋
    Prøvede også at sætte dem i ovnen ved 75 grader, for at se, hvordan de blev, hvis det stod der en 20-30 min., så de kunne laves lidt før. Det gik rigtig godt.

    Hold op de var lette at lave, så sådan laves vores sukker kartofler fremover 👍😃

    Så er vi klar til jul 🌲

    God dag 😃

    Hilsen Tina
  • Vibeke N. 20. december 2020 kl. 20:58
    Hej. Vi skal bl.a. have brune kartofler med juleaften til 12 personer. Vi skal køre langt, så mit spørgsmål er, om jeg kan lave kartoflerne færdige hjemmefra og varme dem op i ovnen, når vi skal til bords?
    Vh Vibeke Niclasen
  • anita l. 24. december 2020 kl. 11:40
    Hej Jesper....Hvor meget vand tilsætter du sukkeret? Glædelig jul
  • Betina H. 24. december 2020 kl. 21:21
    De bedste brunede kartofler ever, tak 🎄
  • Kitt F. 25. december 2020 kl. 22:23
    Fulgte din opskrift og pludselig var brunede kartofler nemt at lave🤩
    Tusind tak!🎄

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.