Brændt Ørred

Tilberedningstid 1-2 timer

Ingredienser

8 personer
  • Fisken

  • 1 side ørred / laks

  • 3 spsk. salt

  • 2 spsk. sukker

  • Olien

  • 1 håndfuld spinat

  • 1 bundt dild

  • 0,50 tsk. salt

  • 3 dl. vindruekerneolie

  • Cremen

  • 1 kvart liter kærnemælk

  • 1 kvart liter piskefløde

  • 0,50 stk. citron, saften

  • 1 tsk. salt og lidt peber

  • 1 knivspids piment d´espalette

  • Cruditeen

  • 6 stk. grønne asparges

  • 4 stk. radiser

  • 1 stk. fennikel

  • 1 bundt dild

  • 2 spsk. æbleeddike

  • 3 spsk. olivenolie

  • 1 dusk broncefennikel

  • 1 håndfuld hybenroser

Fremgangsmåde

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Merete f.

    Åh altså Jesper ... du er herlig 😂😂😂. Heldigvis har vi lige fået den “store” udgave Med 11 kg flaske, så det skal helt sikkert prøves! Skal lige love for du kunne levere “noget stort og sjovt”🤭😂. Den her skal med garanti prøves!

    • Jesper Vollmer

      Hej Merete
      Ja den er i den mere sjove ende af skalaen... Godt det også virker sådan ;)
      Men brænd den lige udenfor ikk? 😜
      Jesper

  • Aksel o.

    Den skal helt sikkert prøves, kan man ikke også få et godt brød til, eller er det forkert?

    • Jesper Vollmer

      Hej Aksel
      Jo brød kan man sagtens spise til. Så er der også noget at dyppe i den dejlige creme udervejs ;)
      Jesper

  • Vibeke S.

    Nøøøj, det ser lækkert ud og med din gode gennemgang, er det også noget jeg tør prøve :)
    Hvorlænge kan urteolien holde sig, har du noget bud på det?

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke
      Det kan den i flere måneder...
      Så du vil ha´ til hele sommeren ;)
      Jesper

  • Vibeke S.

    Fantastisk, tusind tak for hurtigt svar.

  • Henrik m.

    Hej Jesper..
    Det der med gourmet/gæstemad.. mega fedt....
    Mere af det tak:-)

    • Jesper Vollmer

      Hej Henrik
      Det skal jeg nok love at tage med. Der er allerede skudt en fed tun-gourmet-ret til senere...
      Jesper

  • Vibeke S.

    Kan raps eller solsikkeolie bruges istedet for vindruekerneolie?

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke
      Ja det kan det sagtens. Bare husk, at du kan få dyre rapsolier, der smager af virkelig meget. Det vil smage igennem i din urteolie. Men de billiger og knap så skarpe i smagen er oplagte at bruge. Solsikke er også en neutral olie, så brug bare den også.
      Jesper

  • Sanne T.

    Mums det smagte godt . Men hold da ny op fisken skulle have gas, ja næsten hele kommunens gasbrænder skulle i brug .
    Min lille beskeden gasbrænder var i hvertifald ikke meget værd.
    Men gæsterne var imponeret af smagen, og det visuelle indtryk.
    Personlig synes jeg dressingen med kærnemælk og fløde, smager fantastisk ( anderledes smag end den klassiske mormor dressing).
    Tak for de mange gode opskrifter.
    Vh Sanne

    • Jesper Vollmer

      Tak Sanne
      Fedt at du giver dig i kast med denne lidt vilde ret.
      Glad for at det virkede for dig !
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.