Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Boeuf Bourguignon og du får hele opskriften. Bliv medlem

Boeuf Bourguignon

Start evt. med agurkesalaten. Skær agurkerne ud i passende skiver, og drys dem med saltet. Lad dem trække i 20 min. Kog vand, eddike og sukker op sammen med peberkornene og timian. Køl lagen lidt af. Skyl agurkerne, og kom dem på et glas eller i en...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

26 kommentarer

  • Birgitte c. 4. november 2021 kl. 21:37
    Mener du 500 g smør til 1 kg kartofler 😳
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 22:19
    Det er pommes mousseline !

    Er den for skræmmende, laver du bare kartoffelmosen fra Stroganoffen ;)
  • Jørgen K. 5. november 2021 kl. 10:42
    Hej Jesper
    Min mand tåler ikke rødvin. Hvad bruger vi i stedet. Kun kalvefond?

    Mvh
    Bente K.
  • Jesper Vollmer 5. november 2021 kl. 20:41
    Hej Bente

    Jeg ville smage til med lidt æbleeddike… det er en rar syre, når nu ikke du har vinen.

    Jesper
  • Lisa H. 5. november 2021 kl. 20:05
    Glæder mig 👌
    Den gryde du bruger til ragoutten - hvad er det for et mærke og str ?- støbejern ?
    vh Lisa H
  • Jesper Vollmer 5. november 2021 kl. 20:43
    Hej Lisa

    Den hører faktisk til en Weber grill, der hedder Summit.

    Kig under gryder til grill på nettet.

    Jesper
  • Lisa H. 5. november 2021 kl. 21:24
    super - tak duer den til induktion?
  • Jesper Vollmer 6. november 2021 kl. 12:15
    Har du set filmen, eller kigget på billederne her? 😝
  • Lisa H. 6. november 2021 kl. 22:00
    👍😊
  • Sonja C. 7. november 2021 kl. 15:10
    Hvad jeg godt kunne tænk mig var, at der under kategorifeltet var en søgemulighed på nogle af tilbehørs- grøntsagsretter, det er svært at huske, hvilken ret man har set grøntsagstilbehøret i, ellers er jeg meget glad for opskrifter /informationer /fif.
  • Leif P. 7. november 2021 kl. 16:48
    Hvorfor bruger kokke vand til agurksalat, jeg har altid brugt lige dele vand og sukker, og det gør mine venner også. ?
    Hilsen LEIF
  • Jesper Vollmer 11. november 2021 kl. 23:19
    Tænker du mener eddike ;)

    Det er så det ikke bliver så skarpt i smagen og knap så sødt...
  • Annette V. 7. november 2021 kl. 18:19
    Hold da op…….wauwwwww hvor nemt og lækkert ! Det møreste kød…og smagen…..Total fan 🙏👍🍷
  • Sonja C. 8. november 2021 kl. 16:23
    Jeg skrev til dig i går mht. søgning i din database, jeg havde åbenbart ikke lært at bruge den korrekt, det jeg efterspurgte, findes jo når man søger på "produkter", så kommer de relevante retter jo frem,
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 12:27
    Hej Sonja,

    Lige præcis 😉
  • Torben h. 8. november 2021 kl. 16:39
    Hej vollmer
    En super ret og en skøn video og opskrift.
    Én ting, som jeg altid har tænkt på ku være skønt, var om man ikke ku lave en a la madplan, hvor mange af denne ret’s ingredienser, blev brugt i en af ugens andre retter, så vi undgår madspild og ikke mindst spare lidt på madbudgettet, fordi man ender op med at have råvare, som bliver for gamle i køleskabet…håber du forstår hvad jeg mener….og endnu engang, tak for en fantastisk hjemmeside, bygget op på den helt rigtige måde, så vi amatør kokke, forstår det du siger og ikke mindst kan følge med i tempo når du laver maden. Mange hilsner Torben madglad 😁😉
  • Irene H. 9. november 2021 kl. 10:13
    Min gryde kan ikke komme i ovnen. Hvor længe skal jeg stege hvis det er på kogepladen?
    Eller man kan vel også lægge det i et ildfast fad?
    Glæder mig til at prøve opskriften.
    Helt sikker så god som alle dine andre opskrifter
    Hilsen fra Irene
  • Jesper Vollmer 11. november 2021 kl. 23:20
    Du kan sagtens gøre det på komfuret på lavt simreblus i samme tid. Og ja et ildfast fad kan også bruges.
  • Jesper J. 14. november 2021 kl. 09:47
    Hej jesper. Det ser drøn lækkert ud.
    Hvordan finder man ud af, hvad slags fedtstof , man skal bruge i en ret.

    Vh
    Jesper
  • Jesper Vollmer 17. november 2021 kl. 12:40
    Hej Jesper,

    Jeg vil altid stege i neutral olie, så du får en høj stegeskorpe og stegesmag. Undgå at bruge smør, for ellers branker det, fordi det ikke kan tåle høj varme 😊

    Håber det var nok svar
  • Ole S. 15. november 2021 kl. 22:59
    Hej Jesper.
    Tak for dig.
    Det er farligt at se dine videoer. Jeg går altid ud og køber mig fattig på fedt grej.
    Har lavet din gullaschsuppe 4-5 gange.
    Den her bliver den næste favorit👍
    Hvor kommer sigten fra?
    Venlig hilsen
    Ole
  • Jesper Vollmer 17. november 2021 kl. 12:41
    Hej Ole,

    Mange tak for ros. Jeg elsker også både gullashsuppen og denne ret - perfekt til vintermånederne 😍

    Vi kommer forhåbenligt snart til at sælge dem på shoppen, men denne sigte er købt på yeschef.dk og kaldes en japansk sigte.
  • Birgit F. 19. november 2021 kl. 22:10
    Hej Jesper, vil afprøve din lækre opskrift på Boeuf Bourguignon i morgen. Min slagter foreslå, at tilberede/ viderestege retten i ovnen, men i stedet i en “Römertopf“. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve.
    Her har jeg brug for din hjælp. Er det en god ide? Og hvis ja, hvor høj skal temperaturen være og hvor lang tid skal retten så have?
    På forhånd tak også for dine mange lækre opskrifter. 😊
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 11:17
    Hej Birgit

    Det er en god idé. Det kan du sagtens.

    Det er fuldstændig samme temperatur og tilberedningstid.

    Jesper
  • Ander w. 24. november 2021 kl. 22:10
    Hej Jesper.
    Når du bruger mandolin jernet, kunne du evt vise medlemmerne at man kan bruge en skærehandske og derefter en plastik handske.hvis der skulle være nogen der ku bruge et fif hvis de skulle være bange for at bruge mandolin jernet.
    På den måde kan man også bruge jernet til helt små radisser og asparges uden at være nervøs.. 😄
  • Jesper Vollmer 25. november 2021 kl. 11:54
    Hej Ander,

    Det er godt du siger det, og tak fordi du lige deler fiffet med alle de andre medlemmer.
    En handske er altid super smart, så man beskytter sine hænder 🙏

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.