Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ærtesuppe og du får hele opskriften. Bliv medlem

Ærtesuppe

Nu skal det være grønt...  Start med at hakke løget groft, og sautér det af i smørret. I med grove stykker af hovedsalaten og de frosne ærter. Slyng det hele lidt rundt i det varme smør, og krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved, og lad det...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

8 kommentarer

  • Ninalie H. 15. maj 2020 kl. 20:23
    Virkelig en skøn og meget smagfuld suppe. Jeg havde ikke noget hovedsalat så erstattede med friske spinatblade og det fungerede fint. De bedste anbefalinger herfra. :)
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 06:49
    Hvor er det dejligt at høre.

    Er vild med, at jeg kan inspirere lidt ☺️

    Jesper
  • Mette D. 22. september 2020 kl. 08:59
    Bliver suppen også god på frosne ærter ? Og er der anden fremgang for at suppen ikke bliver kedelig grøn
  • Jesper Vollmer 22. september 2020 kl. 14:34
    Hej Mette

    Jeg bruge da frosne til min suppe.

    Synes du, den har en kedelig farve?

    Det handler om, ikke at koge den mere end de 5 min. Og så skal den blendes lige med det samme, og serveres omgående... Så er farven stadig flot.

    Jesper
  • Mette D. 22. september 2020 kl. 14:44
    Nej da, din har fin farve, jeg tænkte bare det var friske fordi det netop har været sæson .. 👍🙌
    Så bliver et ærtesuppe og fiskelasagne til forret og hovedret til gæster i weekend 🎉
  • Jesper Vollmer 23. september 2020 kl. 11:59
    Super godt Mette...

    Det er måske bare liiiiidt meget pillearbejde med friske ærter til suppen, men ambisiøst ;)

    Jeg ville bruge frosne, og så lege med de friske til lækkert tilbehør.

    Jesper
  • Heidi T. 22. oktober 2020 kl. 21:41
    Hej Jesper.
    Kan jeg lave suppen, køle den ned og efterfølgende varme den op igen?
    Jeg hader at lave mad, når gæsterne er kommet.
    Tak for inspiration
    Kh Heidi
  • Jesper Vollmer 23. oktober 2020 kl. 09:29
    Hej Heidi

    Ja det kan du sagtens. Det kan godt gå lidt ud over farven, men den smager stadig fantastisk. Og det er jo ikke sådan, at den bliver fuldstændig grå. Det grønne farvestof i planter klorofyl reagerer bare på varmen.

    Så lav du den bare i forvejen.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.