
Æg Benedict
Hollandaisen: - Sæt smørret over og smelte forsigtigt i en lille kasserolle. Lad det ikke boble, men bare smelte. Hæld det klarede smør fra vallen, og smid vallen ud. - Kom æggeblommer i kasserollen sammen med eddiken, og leger det under piskning ved
24 kommentarer
Jesper
Det er en svær sauce at lune. Den skiller nemt, hvis man forsøger at varme den op. Men hvad mener du med, hvis du skal lave den til flere? Du kan jo sagtens samle en hollandaise til flere i en større gryde. Jeg stod til på Søllerød Kro, da der var asparges og fjordrejer på menuen, og piskede mousseline til op til 20 ad gangen. Det er faktisk nemmere til flere end bare til 2, da du har mere at arbejde med fremfor få skøbelige blommer...
Jesper
Jesper
Er det chili, jeg kan ikke tåle chili,
Kan jeg bruge basilikum eller esdragon og esdragon eddike?
Og er det eddiker, du spørger til? For ja... du kan naturligvis bruge lige den eddike, du kan godt kan lide.
Jesper
Tak for den. Dine videos er bare så hyggelige og skønne. og ikke mindst afslappet. Elsker det. føler næsten jeg er med i køkkenet og skal lære at lave en ret.
Hold fast i den stil.
Glad for at du kan lide videoerne, elsker også at lave dem til jer :)
Rigtig god fornøjelse!
Jesper
Og.... Ja, du skal da helt klart invitere brødrene Price👌🏼
Kan man bruge æblecidereddike i stedet for æbleeddike, eller er de meget forskellige?
På forhånd tak Jesper 👍🏻
Det er lige så fint !
Jesper
Jeg skal helt sikkert prøve at kokkere eeg Benedict i weekenden - har aldrig lavet hollandaise før men en gang skal jo være den første 😊
Rigtig god fornøjelse med opskrifterne, håber du kan lide dem :)
Jesper
Skriv kommentar