Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æbleskiver. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Æbleskiver

Æbleskiver

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Sigt melet i en skål, for at få løsnet klumperne.  Kom alle de andre tørre ting i altså vanilje, kardemomme, natron, bagepulver, salt, sukker og citronskal. Del æggene i blommer og hvider hver for sig.  I en anden skål kommer du kærnemælk,...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Gunvor P.

    Næsten samme opskrift jeg har fra MEGET gamle dage. Dog lærte jeg at piske æggeblommer for sig, og røre natron med lidt kærnemælk. Hvad mon forskellen gør ved dejen????
    Venlig hilsen
    Gunvor

  • Jonna v.

    Hej, hvor køber man det fine juletræ der står på det andet bord 🙃
    Hilsen Jonna.

  • Birgitte N.

    Hej Jesper! Du skriver 2 g kardemomme (1 spsk). Men en spsk kardemomme vejer 6 g. Mon ikke du mener en tsk? Det virker også voldsomt med en spsk 🤔

  • Else F.

    Du mangler en marmeladetragt. Med den kan du altid hælde i sutteflasken uden at spilde dej. Jeg er meget glad for Skepshults pander, men æbleskivepanden virkede skuffende på mig. Måske bliver den bedre, når den er blevet brugt til et utal æbleskiver🫣.💕

    • Jesper Vollmer

      Jeg fandt ud af, at det handler meget om den rigtige temperatur.
      Men ja dem der har sliplet pander, har det nemmere, men det føles mere "rigtigt" med en støbejernspande til det ikke´?
      Jeg har fundet teknikken, så det er bare om at blive ved...
      Jesper

  • Lillian M.

    Skal det være kærnemælk, eller kan almindelig mælk bruges i stedet?

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.