Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æble crumble og du får hele opskriften. Bliv medlem

Æble crumble

Det bliver ikke meget mere simpelt det her...  Skyl æblerne og del dem i 4 kvarter. Læg dem ved siden af hinanden, og skær kærnehuset ud som på filmen. Læg alle æblebådene op i et ovnfast fad med høj kant.  Mel, sukker og smør snuldres sammen med...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

8 kommentarer

  • Jonna v. 3. oktober 2020 kl. 13:57
    Hej, hvis du bager, er det så med varmluft, eller alm ovn ?
  • Jesper Vollmer 5. oktober 2020 kl. 16:18
    Hej Jonna

    Jeg bruger varmluft.

    Jesper
  • Marianne B. 15. november 2020 kl. 18:55
    Wow det var nemt og
    Mega lækkert 👌🏻
  • Flemming S. 30. maj 2021 kl. 09:51
    Smagte rigtig godt, men syntes skrællen var lidt "sej"
  • Heidi J. 22. august 2021 kl. 21:15
    Kan man bruge blommer i stedet for æbler - eller afgiver de for meget væske?
  • Jesper Vollmer 24. august 2021 kl. 10:19
    Hej Heidi,

    Du kan sagtens bruge blommer eller f.eks. bær. Den eneste forskel er, at blommer bliver lidt mere smattet, men er stadig super lækkert! Konsistensen kan afvige en smule pga. den ekstra væde, men så er der stadig en lækker crispy crumble på toppen! 😋
  • Lisa S. 24. oktober 2021 kl. 12:12
    Hej Jesper

    Kan man lave den i forvejen (hvis man har gæster) og varme den op når det er dessert tid ?
    Eller bliver crumblen så ikke crispy ?
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 16:33
    Hej Jesper,

    Lav hele kagen og sæt i køleskabet. Så sæt den i ovnen og bag, når dine gæster er der.
    Evt. vend æblerne i lidt syre, så de ikke bliver brune 😆

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.