Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æble crumble. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Æble crumble

Æble crumble

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Det bliver ikke meget mere simpelt det her...  Skyl æblerne og del dem i 4 kvarter. Læg dem ved siden af hinanden, og skær kærnehuset ud som på filmen. Læg alle æblebådene op i et ovnfast fad med høj kant.  Mel, sukker og smør snuldres sammen med...

Billeder fra opskriften

Kommentarer

  • Jonna v.

    Hej, hvis du bager, er det så med varmluft, eller alm ovn ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jonna
      Jeg bruger varmluft.
      Jesper

  • Marianne B.

    Wow det var nemt og
    Mega lækkert 👌🏻

  • Flemming S.

    Smagte rigtig godt, men syntes skrællen var lidt "sej"

  • Heidi J.

    Kan man bruge blommer i stedet for æbler - eller afgiver de for meget væske?

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi,
      Du kan sagtens bruge blommer eller f.eks. bær. Den eneste forskel er, at blommer bliver lidt mere smattet, men er stadig super lækkert! Konsistensen kan afvige en smule pga. den ekstra væde, men så er der stadig en lækker crispy crumble på toppen! 😋

  • Lisa S.

    Hej Jesper
    Kan man lave den i forvejen (hvis man har gæster) og varme den op når det er dessert tid ?
    Eller bliver crumblen så ikke crispy ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jesper,
      Lav hele kagen og sæt i køleskabet. Så sæt den i ovnen og bag, når dine gæster er der.
      Evt. vend æblerne i lidt syre, så de ikke bliver brune 😆

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.