Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tomahawk. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Tomahawk

Tomahawk

Tilberedningstid 2+ timer

Fremgangsmåde

Start med at krydre bøffen med salt og peber på begge sider, og kom den i ovnen ved 120° varmluft i ca. 1 times tid. Tjek med et termometer, og når den rammer 52°- 53° tager du den ud. Her skal grillen være klar med fuld knald på.  Grill den hårdt på...

Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

9

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Birte A.

    Jeg laver bearnaise med stavblenderen, lige som majornæse. Husk det skal blendes i en høj smal beholder.

  • Andrea P.

    Ok! Den Bernaise har lige gjort mit liv mindst 100% lettere og bedre :-D Nuj den smager godt!

    • Jesper Vollmer

      😄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.