Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sommer flæskesteg. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Sommer flæskesteg

Sommer flæskesteg

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Sæt stegen omvendt i ovnen på 200° varmluft med varmt vand til op over sværen.  Vend den om på en rist efter 20 min. Gnid den med salt i sværen, og giv den en time og 15 min. ved 180°.  Imens koger du kartoflerne i saltet vand. Når de er møre, kommer...

Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

6 (1)

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Carsten R.

    Hej Jesper og Team
    Super ret - den glæder jeg mig til at bakse med :)
    Til info er det frøstanden (det hvide frøene sidder fast i), der indeholder meget af den capsaicin der gør en chili stærk.
    Hyg jer :)
    Mvh
    Carsten Røjgaard

    • Jesper Vollmer

      Hej Carsten,
      Tak for info 😉

  • Carsten R.

    Hej igen
    Den korrekte term for det stærke/hvide i en chili er frøstolen og frøvæggen
    Mvh
    Carsten Røjgaard

  • Klaus K.

    der skal godt nok købes stort ind hvis man vil lave mad til 4 personer - iflg "person-omregneren" :-)))

    • Jesper Vollmer

      Hej Klaus,
      Tak - det gik lidt stærkt 🤣

  • Birger S.

    Hej Jesper, jeg er ny her , dejligt at en der endelig gider at forklare det helt ned i detaljerne , men kunne du ikke komme med en lille video på et tidspunkt med hvad man altid bær have af grundelementer i sit køkken
    mvh Birger

    • Erik U.

      Den beregning på 1 person😉😉🤷‍♂️😂

    • Jesper Vollmer

      Hej Birger,
      Godt forslag. Jeg skriver det på idé-listen😆

  • Hannah H.

    Hej Jesper, jeg ved godt at I kokke, altid laver tricket med det kogende vand, men jeg har nu lavet kamsteg med megasprøde svær…HVER GANG, uden det trick. Jeg salter bare godt ned mellem sværene, og vupti!

  • Bodil K.

    Check lige portions-omregneren••••😉😉

  • Bodil K.

    Check lige portions-omregneren••••😉😉

  • Bodil K.

    Check lige portions-omregneren••••😉😉

  • Bodil K.

    Check lige portions-omregneren••••😉😉

  • Søren D.

    Jeg må snart smide en kamsteg i Airfryeren og lave tilbehøret til

  • Finn N.

    Hvor mange personer er opskriften beregnet til

    • Jesper Vollmer

      Den er til 6 pers.
      Jesper

  • Lise l.

    Super lækker opskrift, især din opskrift på Relish som bare smager super godt

    • Jesper Vollmer

      Hej Lise,
      Tak for den skønne ros!😋

  • Hanne l.

    Hold op hvor lækkert👍

  • Emma M.

    Vi har lavet opskriften i aften som forslået👍😎
    Hold da op😱 steg, kartofler og det hele blev da bare MEGA LÆKKERT.
    - At vi også kunne nyde det sidste hjemmeavl med denne ret er da et lille ekstra pift. 😊❤️
    Vi bor ved Vesterhavet/havtornens rige, så prale af egen avl i dette kan rå natur kan vi ikke, men det smager godt når det er der🌻😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Emma,
      Din kommentar gør mig bare SÅ glad! Steg og kartofler går man heller aldrig galt med - mumsssss 😜

  • Emma M.

    Tak, for kommentar, Jesper😊

  • Magnus

    Hej Jesper.
    Super lækkert vi er allerede fan af denne ret her.
    Og dine kartofler kan jo bruges til mange ting.
    mvh Magnus

    • Jesper Vollmer

      Hej Magnus,
      Tak for rosen. Det er altid dejligt, at høre jeres feedback 😇

  • Hans B.

    Hej Jesper
    Glæder mig afsindigt til denne sommerflæskesteg (ok, er vist lidt bagud). Skal de voldsomt mange hvidløgsfed hakkes, presses eller bare være der? Kan man smage andet end hvidløg, når relishen er færdig?

    • Jesper Vollmer

      Hej Hans,
      Som du kan se i videoen øverst, skærer jeg de 5 fed ud i tynde skiver. Hvis du synes det lyder af meget, så kan du selvfølgelig bruge mindre. Jeg bruger ikke verdens største fed, så hvis dine er meget store, kan du justere det 😊🧄

  • Birthe H.

    WHAU hvor er de kartofler, avokado og relishen bare super lækker. Naboens dreng på 7 år lavede kartoflerne samt avokadoen helt selv, så dejligt at børnene kan deltage, han smutter bare lige tilbage i videoen hvis han ikke forstod det første gang. Super dejligt med denne skønne klub Jesper.

    • Jesper Vollmer

      Hej Birthe,
      Weeee det gør mig glad at høre! Det er da mega sejt, at naboens dreng kan deltage i en alder af 7 år! Han bliver da en stjernekok, når han bliver ældre 🤩

  • Ella k.

    Kan jeg fryse resten af min relish
    Venlig hilsen
    Ella

    • Jesper Vollmer

      Hej Ella,
      Relish kan godt fryses, ja...

  • Charlotte A.

    Hvis der er rester af flæskesteg hvordan varmer jeg den så næste dag hvis vi skal have sandwich af det?

    • Jesper Vollmer

      Jeg ville skære skiver, og stege eller grille dem.
      Det er svært at genopvarme en stor steg, uden det bliver tørt.
      Jesper

  • Søren D.

    Panden som du koger kartofler i ønsker jeg mig i shoppen

    • Jesper Vollmer

      Den er også skidegod! :D
      Jesper

  • Jytte M.

    Hvilken eddike skal jeg bruge. Der er så mange valg muligheder…

    • Jesper Vollmer

      Hej Jytte
      Jeg er jo glad for æbleeddike. Ikke noget bestemt mærke men primært øko.
      Jesper

  • Lise l.

    Hej Jesper
    Da jeg lavede denne gode steg med relish frøs jeg skyen fra stegen ned, nu har den desværre ligget i fryseren i knap 1 år, tror du den kan bruges til sovs nu eller kan den være blevet f.eks. harsk ?
    Tal for gode opskrifter
    Hilsen Lise

    • Jesper Vollmer

      Jeg ville godt turde at bruge den...
      Jesper

  • Lise l.

    Super. Tak 😀

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.