Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Malaysiske boller. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Malaysiske boller

Malaysiske boller

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Dejen: I melet med det kogende vand på en gang. Rør lidt rundt. I med det kolde, og ælt godt sammen til en nubret dej.Lad den hvile i 20 min. under et viskestykke.  Ælt nu dejen i 2 min. og form den til 8 boller og lad dem hvile denne gang i 30 mi...

Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

21

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Søren D.

    Ser spændende ud... glæder mig til du laver de royale forårsruller en dag

  • Jette G.

    Hej Jesper
    De lyder lækre så kunne godt tænke mig at lave dem. Men min mand og jeg kan ikke lide koriander, så kan jeg undlade det uden at gå på kompromis med kvalitet/smag?
    De bedste hilsner
    Jette Gammelby

    • Jesper Vollmer

      Hej Jette
      Koriander deler jo virkelig vandene. Ja da… som i AL mad skal du undlade de ting, du ikke ka’ li’ !
      Prøv at erstat den med kørvel eller estragon. De er begge lidt anis-agtige i smagen.
      Skal der mere spark på, så brug mynte.
      De ka’ allesammen noget andet, men smager dejligt.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.