Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lamme ragout. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Lamme ragout

Lamme ragout

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Vend lammekødet med salt, peber, paprika og mel. Gnid det godt ind i kødet.  Varm olie og smør op på en varm pande, til smørret er bruset af. Steg kødet på alle sider, så det er godt stegt. Kom tomatpuré på panden, og steg det lidt med af i det varme...

Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2018-10-19 kl. 12.34.13.png

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Inge L.

    Nem at gå til og så smagte det rigtig godt.

    • Jesper Vollmer

      Skøn lørdagslæsning for mig Inge...
      Tak for 🌹´erne...
      Jesper

  • Jonna v.

    Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
    HV. Jonna.

  • Jonna v.

    Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
    HV. Jonna.

    • Jesper Vollmer

      Hej Jonna
      Jeg bruger oftest "bare" en kraftig hønsebouillon. Jeg har både en i pulverform og en paste.
      Jesper

  • Tinna B.

    Er lige blevet færdig med at lave retten, uhmm fuldstændig fantastisk
    Jeg havde en hel bov, jeg kogte afpudset af og brugte vandet til boullion

    • Jesper Vollmer

      Hej Tinna,
      Fantastisk! 🔥

  • Jan O.

    Hej Jesper,
    Fantastisk ret. Havde en halv lammekølle fra weekenden og skar den op i “klodser” men fuldte ellers opskriften. Den blev bare så god!

  • Jan O.

    Hej Jesper,
    Fantastisk ret. Havde en halv lammekølle fra weekenden og skar den op i “klodser” men fuldte ellers opskriften. Den blev bare så god!

    • Jesper Vollmer

      Hej Jan,
      Det er jeg bare glad for at høre!

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.