Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Andebryst. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Andebryst

Andebryst

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med selleripureen, da den tager længst tid. Skær skrællen af sellerien, og skær den i store klodser. Sammen med smør og salt og peber, steges det under låg med lidt jævnlig omrøring, til det er dejlig gyldent. Når det er næsten mørt, kommes lid...

Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Andebryst2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Jette A.

    Hej Jesper.
    Min mand hader selleri!!!....indtil idag, hvor jeg serverede din skønne smagfulde selleripure!
    Han sagde det var gourmet mad!
    Mange tak for lækre opskrifter.
    Vh Jette

    • Jesper Vollmer

      Hej Jette
      Jeg elsker, at jeg/vi har fået omvendt din mand.
      Jesper

  • Jimmy J.

    Så er den afprøvet - Tror det var min første ret nogen sinde med knoldselleri
    .. Jeg syntes den var super lækker og lige så gjorde min kæreste og hun er normalt ellers ikke til Linser .. måske det kunne have været lækkert med nogle små æble tern for lidt mere sødt og sprødt element - ikke sidste gang jeg har lavet det her ...

  • Lene S.

    Hej Jesper.
    Jeg skal have min datter til middag. Hun har det sidste år kæmpet for at tabe noget vægt og hun er bare så sej. Hun spiser ikke pasta, ris, kartofler og brød - og jeg kan slet ikke tage linser. Vi skal til et arrangement inden vi skal spise så det må godt være noget jeg kan forberede inden så det ikke tager alt for lang tid når vi kommer hjem.
    Venlig hilsen
    Lene

    • Jesper Vollmer

      Hej Lene
      Hvorfor laver du så ikke den ret herinde fra der hedder Sweet potatoes"?
      Du bager bare dine kartofler møre, og moser dem som i opskriften. Alt andet kan du sagtens have gjort klar. Så det eneste der skal ske, når I kommer hjem er, at dine sweet potaoes skal i ovnen i 15-20 min, til de er flotte, og så er I klar. Det er nemt OG sundt !
      Jesper

  • Mette D.

    Hej Jesper.
    Hvad kan være et mere børnevenligt alternativ til linser? Måske noget kartoffel. PFT

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Jeg synes måske, at kartofler kommer lidt tæt på sellerien i retten. Man kan selvfølgelig godt blande de to rodfrugter, men jeg tænker måske mere på noget som kæmpe cous cous, kender du dem? Det kan du lige google.
      Perlebyg kan mine unger virkelig godt li´ ! Det har også noget bid men ikke den melede tekstur som linser har.
      Jesper

  • Dorte B.

    Denne ret med and, linser og selleri er et hit herhjemme. Jeg har aldrig været begejstret for linser, men det her spiller super godt. Puréen er virkelig lækker og din måde at stege andebryst på er jo genial. Den sidder altid lige i skabet når man følger dine råd. Tusind tak for fantastiske opskrifter. Vi er fans!
    (Skrevet af Dortes mand, Jakob 👨‍🍳)

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorte og Jakob,
      Mange tak for den fine ros! Jeg synes virkelig også, at linserne kommer til sin ret, når man laver dem på den her måde. Jeg takker 🤩

  • Vibeke E.

    Hej Jesper
    Mon du kan hjælpe mig? Jeg skal lave andebryst til 10 på lørdag den 5.2.22. Jeg vil gerne lave dem delvist færdige på forhånd. Jeg vil gerne stege dem på den fremragende pande, jeg lige har købt i din shop, på skindsiden i god tid, men lave dem færdige i ovnen, når gæsterne er her. Kan det gå an, og hvor lang tid skal de have i ovnen? 300 g berberiebryst. På forhånd tak🙏

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke
      Ja du kan sagtens stege brysterne af først, og så lave dem færdige i ovnen senere. Du må bare ikke komme dem i køleskabet. Steg dem af max 2 timer før, og så giv dem 5-6 min. i ovnen, og lad dem trække. Måske skal de have et par minutter længere, da de ikke kommer direkte fra panden og ind i ovnen.
      Giver det mening?
      Det er faktisk sådan vi gør i restauranterne. Altså steger ting lidt af i forvejen, og så giver det det sidste skud i ovnen. I hvert fald på Le Sommelier, hvor jeg var i mange år. Der var altid fuldt hus, og vi ville ikke kunne nå et, hvis vi først stegte kød af, når folk bestilte...
      Håber det hjælper dig lidt. Og god fornøjelse på lørdag.
      Jesper

  • Vibeke E.

    Hej Jesper
    Tusind tak for dit svar. ☺️Nu er jeg straks mere tryg ved min meny på lørdag

    • Jesper Vollmer

      Det skal nok gå super!
      Øvelse gør også mester ;)
      Jesper

  • Else F.

    Den mest fantastiske måde at stege andebrystfileter på (kvinder har bryster, fjerkræ har brystfileter!🤭) Jeg “labber” alle dine gode råd og finesser i mig. Tusinde tak - vores “hverdagskost” har fået et lift👍👍. Vh E

    • Jesper Vollmer

      Tusinde tak for de søde ord, Else! :)
      Er rigtig glad for at du kan lide opskrifterne, og især brystfileterne* ;)
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.