Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Agerhøne. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Agerhøne

Agerhøne

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Agerhønen er en lille sart fugl, så den skal ikke have så meget varme. Derfor er den faktisk ret hurtig at tilberede.  Start med at rense den for evt. blod, og sørg for, at den er duppet tør, inden den steges.  Kom lidt timian ind i skroget, og brun...

Bliv medlem af
Klub Vollmer

...og om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

8

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Bjarne R.

    Hej Vollmer
    Jeg har ikke adgang/finde agerhøne men kan se at der findes en del fasaner det kan vel også bruges hvorfor ikke....👀
    Vh. Bjarne

    • Jesper Vollmer

      Helstegt fasan skal steges mellem 30-40 min. ved 180 grader afhængigt af størrelsen. Men ellers på samme måde…

    • Bjarne R.

      👍🎄👍

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.